Gość: iwonp1 IP: *.zbsril.poznan.pl 04.10.04, 12:24 Co sądziecie na temat pralki candy CNE 88T? Ładowana od przodu, czy ktoś miał jakieś doświadczenia z tym modelem? Lub z candy w ogóle? Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Berta Re: Pralka candy CNE 88T IP: *.lublin.mm.pl 06.10.04, 10:18 cześc mam pralke CanDy CSBL 85 moim zdaniem jest rewelacyjna przede wszystkim wszystko ustawia sie jednym pokrętłem mam systemy zarówno wirowania jak i tylko odsączania wody (szczególnie praktyczne przy praniu np swetrów na trybie prania delikatnego i wyciągasz i suszysz tradycyjnie:) oprócz tego mała cicha i przyjemna trzeba tylko uważac bo pojemnik na płyn do płukania bardzo trudno się wyciąga i szybko jest brudny tzn za dużo jak na mnie w nim zakamarków, ale to dlatego że piorę w koncentracie płynu i teraz go poprostu rozrabiam wcześniej z woda przed wlaniem do przegródki:) aha i ma pranie szybkie tzn 32' w 50 stopniach lub tego to ja zawsze uzywam właczam przycisk szybkie pranie i on minimalizuje każdy tryb pralki do prania w ciągu 1 godziny:) Candy jak najbardziej pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś