Gość: kasjo IP: 212.160.172.* 10.11.04, 15:42 Czy ktoś u nich zamawiał kuchnię ? Jak z realizacją, jakością, ceną itp ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Studio Prostych Form W-wa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.11.04, 20:10 no , ale czemu nie na forum??? przeciez wiecej osob moze poczytac Waszych zastrzezen lub rekomendacji??? ja jestem bliska zamowienia mebli w tej firmie, w ich nowym studiu w TTw przy galerii... przeciez od tego jest forum, prawda?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Studio Prostych Form W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:11 kasiu a jak SPF form wypada cenowo w porównaniu z innymi firmami ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Studio Prostych Form W-wa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.04, 21:34 taka srednia klasa wyzsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Wisior Re: Studio Prostych Form W-wa IP: 212.160.172.* 18.11.04, 14:39 Zigi, wyluzuj z tom reklamom I tak Ci fronty różowe zrobiom Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Zwis Re: Studio Prostych Form W-wa IP: *.centertel.pl 19.11.04, 09:54 Fujara jesteś! Byłem tam! mebelki, które tam sprzedają możesz sobie do domku dla lalek wsadzić bawidamku jeden! A ceny to poprostu żenada! Misiu, jak jeszcze raz opiszesz takie bzdury, to naślę nma Ciebie prawdziwych fachowców od wbijania gwoździ i operacji młotkiem! Moja kobita po wizycie w Tym Studio po prostu mnie od barana wyzywa! U mnie masz przekichane! Maras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleubaw Re: Studio Prostych Form W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 03:02 jeden adres niejedno ma imię...głupia reklama różowych mebelków, przydałby się Wam fachowiec od.... prostej formy reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś