Dodaj do ulubionych

Studio Prostych Form W-wa

IP: 212.160.172.* 10.11.04, 15:42
Czy ktoś u nich zamawiał kuchnię ? Jak z realizacją, jakością, ceną itp ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Studio Prostych Form W-wa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.11.04, 20:10
      no , ale czemu nie na forum??? przeciez wiecej osob moze poczytac Waszych
      zastrzezen lub rekomendacji??? ja jestem bliska zamowienia mebli w tej firmie,
      w ich nowym studiu w TTw przy galerii... przeciez od tego jest forum, prawda??
      pozdrawiam
      • Gość: rafał Re: Studio Prostych Form W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:11
        kasiu a jak SPF form wypada cenowo w porównaniu z innymi firmami ?

pozdrawiam
        • Gość: kasia Re: Studio Prostych Form W-wa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.04, 21:34
          taka srednia klasa wyzsza:)
    • Gość: Alfred Wisior Re: Studio Prostych Form W-wa IP: 212.160.172.* 18.11.04, 14:39
      Zigi,

wyluzuj z tom reklamom

I tak Ci fronty różowe zrobiom

Pozdr
      • Gość: Maras Zwis Re: Studio Prostych Form W-wa IP: *.centertel.pl 19.11.04, 09:54
        Fujara jesteś! Byłem tam! mebelki, które tam sprzedają możesz sobie do domku
        dla lalek wsadzić bawidamku jeden! A ceny to poprostu żenada! Misiu, jak
        jeszcze raz opiszesz takie bzdury, to naślę nma Ciebie prawdziwych fachowców od
        wbijania gwoździ i operacji młotkiem! Moja kobita po wizycie w Tym Studio po
        prostu mnie od barana wyzywa! U mnie masz przekichane!

Maras
    • Gość: aleubaw Re: Studio Prostych Form W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 03:02
      jeden adres niejedno ma imię...głupia reklama różowych mebelków, przydałby się
      Wam fachowiec od.... prostej formy reklamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka