lula25 18.01.05, 16:51 To projekt mojej przyszlej kuchni, teraz zastanawiam sie na kolorem plytek scien. i podlogowych, jaki kolor na sciany? foto.onet.pl/upload/29/87/_403007_n.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dhrall Re: Projekt kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:55 Cześć, Ja to bym dał coś lekko kontrastującego do koloru mebli - jeżeli to jest tak ciemne to fajnie by wyglądał kolo "piaskowy" wpadający baaardzo delikatnie w żółty - delikatny ale podkreśla meble Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Projekt kuchni 18.01.05, 20:14 kuchnia bez lodowki? :> a beze czy piaskowe kolory, zdecydowanie jasniejsze od tego brazu, powinny ladnie wygladac Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Projekt kuchni 18.01.05, 21:21 ja bym poprosiła o projekt a nie odbitkę z gazetki "wnętrzarskiej" Odpowiedz Link Zgłoś
lula25 Re: Projekt kuchni 19.01.05, 12:41 Lodowka, a jakze bedzie, w rogu, za dzrwiami do lazienki, tego akurat nie widac na projekcie. To nie jest zadna odbitka z gazetki wnetrzarskiej :), meble bedziemy miec z Ikei-seria Talbo, wiec sciagnelam sobie program ze strony Ikei, i urzadzilam rzeczywista kuchnie. Co do kolorow plytek odpadaja bezowe,czy piaskowe. Ja myslalm o lawendowym kolorze, ew. oliwka. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.eye Re: Projekt kuchni 19.01.05, 14:47 podloga dobra jest z kremowym, wpadajacy w braz. sciany podobnie, ale jasniejsze i np mniejsze plytki. Ewentualnie polecam dla odwazniejszych polaczenie brazu z elementami (!) delikatnego (nie wbijajacego sie w oczy) czerwonego lub pomaranczowego :D Fajna jest podloga, ktorej duze plytki lacza male :) pozdrawiam, ewabymail.pl kuchnia.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bania Re: Projekt kuchni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:16 proponuje płytki z serii Ałtaj z Opoczna i podłogę do kompletu; ściany w beżowym kolorze Odpowiedz Link Zgłoś