Dodaj do ulubionych

Projekt kuchni

18.01.05, 16:51
To projekt mojej przyszlej kuchni, teraz zastanawiam sie na kolorem plytek
scien. i podlogowych, jaki kolor na sciany?

foto.onet.pl/upload/29/87/_403007_n.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: Dhrall Re: Projekt kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:55
      Cześć,

Ja to bym dał coś lekko kontrastującego do koloru mebli - jeżeli to jest tak
      ciemne to fajnie by wyglądał kolo "piaskowy" wpadający baaardzo delikatnie w
      żółty - delikatny ale podkreśla meble
    • jk Re: Projekt kuchni 18.01.05, 20:14
      kuchnia bez lodowki? :>

a beze czy piaskowe kolory, zdecydowanie jasniejsze od tego brazu, powinny ladnie wygladac
    • aankaa Re: Projekt kuchni 18.01.05, 21:21
      ja bym poprosiła o projekt a nie odbitkę z gazetki "wnętrzarskiej"
      • lula25 Re: Projekt kuchni 19.01.05, 12:41
        Lodowka, a jakze bedzie, w rogu, za dzrwiami do lazienki, tego akurat nie widac
        na projekcie.

To nie jest zadna odbitka z gazetki wnetrzarskiej :), meble bedziemy miec z
        Ikei-seria Talbo, wiec sciagnelam sobie program ze strony Ikei, i urzadzilam
        rzeczywista kuchnie. Co do kolorow plytek odpadaja bezowe,czy piaskowe. Ja
        myslalm o lawendowym kolorze, ew. oliwka.
    • blue.eye Re: Projekt kuchni 19.01.05, 14:47
      podloga dobra jest z kremowym, wpadajacy w braz. sciany podobnie, ale
      jasniejsze i np mniejsze plytki. Ewentualnie polecam dla odwazniejszych
      polaczenie brazu z elementami (!) delikatnego (nie wbijajacego sie w oczy)
      czerwonego lub pomaranczowego :D Fajna jest podloga, ktorej duze plytki lacza
      male :)
      pozdrawiam,
      ewabymail.pl
      kuchnia.waw.pl
      • Gość: Bania Re: Projekt kuchni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:16
        proponuje płytki z serii Ałtaj z Opoczna i podłogę do kompletu; ściany w
        beżowym kolorze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka