ola7 02.03.05, 14:30 WITAM WSZYSTKICH, DOSTALAM OD RODZICOW PRALKE CANDY HOLIDAY 80 I MAM PEWIEN PROBLEM, BO PRALKA PO ODWIROWANIU NABIERA WODY I SIE ZATRZYMUJE!! CZY KTOS Z WAS TAK MA??, JAK POSTEPOWAC?? CO DALEJ ROBIC DZIEKI ZA PORADE oLA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zayzayer Re: PRALKA cANDY hOLIDAY 80, pomocy!! 02.03.05, 16:59 > JAK POSTEPOWAC?? CO DALEJ ROBIC Sprzwdzić czy grzeje. Większośc pralek typu Candy nie rusza dopuki nie nagrzeje się woda do określonej temp. ___I WYŁĄCZ TEN CAPS LOCK___ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: PRALKA cANDY hOLIDAY 80, pomocy!! IP: 81.219.117.* 02.03.05, 22:54 tak, ale paralka nabiera wodę po odwirowaniu. dzwoń do serwisu. przez kompa nic nie zrobisz. no cóż, CANDY. slawko Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: PRALKA cANDY hOLIDAY 80, pomocy!! 03.03.05, 07:24 Gość portalu: slawko napisał(a): > tak, ale paralka nabiera wodę po odwirowaniu. No rzeczywiście. Przez te wielkie litery, nie doczytałem tego :) Ale może to być po praniu wstepnym, a tam jest jedno wirowanie i wtedy to co napisałem wcześniej jest aktualne. Jeżeli problem występuje w trakcie płukania, to nie wiem o co chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewa Re: PRALKA cANDY hOLIDAY 80, pomocy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:12 Mam tę pralkę i podobne zdarzenie do tego opisanego przez Ciebie raz wystąpiło, ale nie miało to miejsca po wirowaniu końcowym, tylko pośrednim - pralka źle rozłożyła pranie w trakcie wirowania ( nie mogło być inaczej, bo w trakcie prania cała prana pościel usadowiła mi się w jednej poszewce), pralka przestała wirować , nabrała wody i stanęła,nie reagując na przekręcany przeze mnie programator, pralkę wyłączyłam na kilkanaście minut, potem włączyłam i poszło.Ale takie zdarzenie się więcej nie powtórzyło. Odpowiedz Link Zgłoś