Gość: Kasia IP: *.rzeszow.gddkia.gov.pl / 80.51.255.* 27.04.05, 08:09 mam zamiar kupic pralke ładowaną od góry , electrolux czy whirpool? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yosemite Sam Re: pralka - electrolux czy whirpool? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 08:29 Też wybieram sprzęt z pomiędzy tych dwóch firm. Jednak w moim przypadku chodzi mi o pralke którą można zabudować meblami. Pralki przystosowane do zabudowy są drogie więc zdecydowałem się kupić zwykłą pralke tyle że płytszą i oczywiście ze zdejmowanym górnym blatem żeby można było ją wcisnąć pod blat miedzy szafki. Akurat takie warunki spełnia pralka whirlpoola ale jakby był podobny elektrolux też bym go kupił. Tak więc uważam te sprzęty za jednakowo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: pralka - electrolux czy whirpool? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 08:52 moi rodzice maja takiego wirpoola.. skacze po całej łazience a jak wiruje to łomocze. Tak na marginesie to można poszukac na tym forum jest cała masa wypowiedzi w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yosemite Sam Re: pralka - electrolux czy whirpool? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 11:51 Ja w obecnym mieszkaniu też mam whirlpoola i nic nie skacze ani nie łomocze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: pralka - electrolux czy whirpool? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:55 to masz szczęście.. tez 45? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bingo Re: pralka - electrolux czy whirpool? IP: *.man.poznan.pl 27.04.05, 12:34 Zdecydowanie lepszy jest electrolux Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yosemite Sam do BELBO IP: *.aster.pl 27.04.05, 17:04 O co chodzi z tym 45? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELBO Re: do BELBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:56 pttanie miało brzmiec: czy tez płytka ( pralka o mniejszej głębokośći)? tO 45 TO WSKOCZYŁO ZAMIAST DO INNEGO PROGRAMU ( SORY ZA caps) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pralka - electrolux czy whirpool? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 00:24 proste - Electrolux!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: pralka - electrolux czy whirpool? IP: 212.160.172.* 14.06.05, 10:43 electrolux. pzdr abc. Odpowiedz Link Zgłoś