Dodaj do ulubionych

pralka - electrolux czy whirpool?

IP: *.rzeszow.gddkia.gov.pl / 80.51.255.* 27.04.05, 08:09
mam zamiar kupic pralke ładowaną od góry , electrolux czy whirpool?
Obserwuj wątek
    • Gość: Yosemite Sam Re: pralka - electrolux czy whirpool? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 08:29
      Też wybieram sprzęt z pomiędzy tych dwóch firm.
      Jednak w moim przypadku chodzi mi o pralke którą można zabudować meblami.
      Pralki przystosowane do zabudowy są drogie więc zdecydowałem się kupić zwykłą
      pralke tyle że płytszą i oczywiście ze zdejmowanym górnym blatem żeby można
      było ją wcisnąć pod blat miedzy szafki.
      Akurat takie warunki spełnia pralka whirlpoola ale jakby był podobny elektrolux
      też bym go kupił.
      Tak więc uważam te sprzęty za jednakowo dobre.
      • Gość: belbo Re: pralka - electrolux czy whirpool? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 08:52
        moi rodzice maja takiego wirpoola.. skacze po całej łazience a jak wiruje to
        łomocze.

Tak na marginesie to można poszukac na tym forum jest cała masa wypowiedzi w
        tym temacie.
        • Gość: Yosemite Sam Re: pralka - electrolux czy whirpool? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 11:51
          Ja w obecnym mieszkaniu też mam whirlpoola i nic nie skacze ani nie łomocze.
          • Gość: belbo Re: pralka - electrolux czy whirpool? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:55
            to masz szczęście.. tez 45?
    • Gość: Bingo Re: pralka - electrolux czy whirpool? IP: *.man.poznan.pl 27.04.05, 12:34
      Zdecydowanie lepszy jest electrolux
      • Gość: Yosemite Sam do BELBO IP: *.aster.pl 27.04.05, 17:04
        O co chodzi z tym 45?
        • Gość: BELBO Re: do BELBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:56
          pttanie miało brzmiec: czy tez płytka ( pralka o mniejszej głębokośći)?
          tO 45 TO WSKOCZYŁO ZAMIAST DO INNEGO PROGRAMU
          ( SORY ZA caps)
    • Gość: gość Re: pralka - electrolux czy whirpool? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 00:24
      proste - Electrolux!!!
      • Gość: abc Re: pralka - electrolux czy whirpool? IP: 212.160.172.* 14.06.05, 10:43
        electrolux.

pzdr

abc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka