Dodaj do ulubionych

pralka - AEG czy Whirlpool

IP: *.cskmswia.pl 14.06.05, 12:28
Widzę, ze dużo już wątków o pralakch i widze, zę nie tylko ja mam dylemat.
Którą lepiej kupić - jakie są wasze doświadczenia. No i chodzi mi jaki jest
koszt napraw pogwarancyjnych obu tych marek-firm ??
Z góry dziękuje za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: west Re: pralka - AEG czy Whirlpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:45
      AEG, Siemens, electrolux
      • Gość: abc Re: pralka - AEG czy Whirlpool IP: 212.160.172.* 14.06.05, 14:09
        wez aeg - masz teraz 5 lat gwarancji. poza tym to duzo lepsza firma.

pzdr

abc.
        • Gość: oka Re: pralka - AEG czy Whirlpool IP: *.cskmswia.pl 14.06.05, 14:51
          Mam pytanko ska wiesz o tej gwarancji, zę ma 5 lat, bo gdzie zaglaam na temat
          tej pralki AEG to pisze 2 lata gwarancji elektroluxa
          • Gość: abc Re: pralka - AEG czy Whirlpool IP: 212.160.172.* 14.06.05, 15:08
            czesc,

szczerze mowiac dowiedzialem sie o tym na forum. pozniej bylem juz w sklepie i
            tam musisz spytac sprzedawcy - moj mi to sam powiedzial. nie pamietam tylko,
            czy ta promocja nie dotyczy tylko lodowek, ale spytaj sprzedawcy - jesli powie,
            ze nie wie, to idz do innego sklepu. jesli jestes z wawy, to przy rondzie ONZ
            jest duzy sklep aeg/electrolux.

pzdr

abc.
    • Gość: oka Re: pralka - AEG czy Whirlpool, a może Amica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:36
      Właśnie co sądzicie o Amice. Na jedym z forum przeczytałam, ze znajomy osoby
      piszącej, który jest serwisantem polecał pralki Amici. W jednym ze sklepów
      RtvEuroAgd powiedziano, ze najwiecej sprzeda się pralki właśniefirmy Amica.

Już nie ma pojęcia. Wiem, ze AEG jest najlepsza znich, ale zapewne ma bardzo
      drogie elementy w porównaniu do Whirlpoola czy Amici. Patrząc na fukcje pralek
      Amici praktycznie niczym nie odbiegają od funcji jakie posiadają pralki AEG i
      Whirlpoola.
    • sugob Re: pralka - AEG czy Whirlpool 14.06.05, 23:31
      AEG- są długowieczne, poczytaj sobie opinie ludzi na różnych forach, którzy po
      3-4 latach myślą o wymianie zaczynającego rdzewieć whirpoola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka