Gość: jela IP: 193.28.230.* 15.06.05, 12:22 co sądzicie o takiej kabince bo mi sie podoba i nie wiem czy zdecydować sie na nią, cena ok 1500 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lw73 Re: Kabina Akcent z Koła 15.06.05, 12:29 Witam jeśli chcesz cos więcej sie dowiedziec na jej temat to zapraszam na gg9206661 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Kabina Akcent z Koła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 18:58 dodaj vat (22%) do ceny którą podałać bo czeka cię niemiła niespodzianka, no chyba ktoś ci robi prezent to bierz!!!!! Pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Kabina Akcent z Koła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:29 nie neguję tego,życzę udanych łowów pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jela Re: Kabina Akcent z Koła IP: 193.28.230.* 16.06.05, 07:46 Proszę o coś nt walorów użytkowych tej kabinki, dobra czy kiepska? Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: Kabina Akcent z Koła 16.06.05, 10:13 Witam Troszkę się nie zrozumieliśmy ja (lw)dla swoich klientów podaje ceny już z vatem i absolutnie przyznaje racje piotrowi ze ktoś podał cenę bez vatu!!! Jako że cena (katalogowa koła) z vatem wynosi 1898,- a jeszcze dolicz brodzik 525,- oraz ewentualnie obudowę brodzika. I to da Ci całkowity koszt kabiny AKCENT. A jeśli masz chęć zakupić tylko kabinę koła której koszt zamnie się w kwocie około 1500,- to polecam Atol -szkło 1609 z vat Swing szkło 1599,- Akord szkło od 1369 do 1479 W tym przypadku jeśli dorzuciłbyś brodzik to byś wyszedł na cenę ok 1500,- Atut 1129,- lub 1298,- Nova 1469,- Oraz kolekcje "Panda" Podałem tylko ceny kabin półokrągłych! Jeśli byś się zdecydował na jedną z nich to udziele Ci rabatu 8% Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kabina Akcent z Koła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:54 Ja mam taka kabine w domu ( 90 cm). Ponieważ nigdy wczesniej nie mialam kabiny, nie wiem czy zostawanie osadu z wody na szkle i metalowych czesciach jest normalne. Wystarczy raz nie umyc kabiny po prysznicu i juz pojawiaja sie bardzo trudne do usuniecia plamy. A ze wkurza mnie sama mysl o ciaglym czyszczeniu kabiny po kapieli ( rano troche to jednak czasu zajmuje ) to zamieniam na wanne ( wystarczy przetrzeć i juz jest czysta ). Druga rzecz rzecz jest taka,ze przy mocniejszym szrpnieciu drzwi ( np. przy otwieraniu ) wiecznie wypadają one z tych szyn. Mozna sie schylic i spokojne wlorzyc je tam zpowrotem, ale ile mozna... . Wizualnie kabina jest bardzo ładna ale to ciagle wycieranie wrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: Kabina Akcent z Koła 16.06.05, 13:13 Jeśli obawiasz się takiego problemu jaki ma Ewa to powinnaś zastanowić się nad innym szkłem. Jest kilka firm których kabiny posiadają taki wzór szkła że nie widać zacieków. jeśli chcesz się dowiedzieć coś więcej mój nr gg9206661 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś