Dodaj do ulubionych

czy znacie? dot. kuchni

IP: *.wsa.gov.pl 22.06.05, 09:58
polecono mi do wykonania kuchni firmę GRE-STOL Grzegorz Włodarczyk. CZy ktoś
z was zna tego pana? Ponoc świetny

Obserwuj wątek
    • martinesp Re: czy znacie? dot. kuchni 22.06.05, 10:03
      znam, robił kuchnię mojemu ojcu - świetna - to już dwa lata i nic się nie
      obluzowało, nie odkleiło itp. A ja mam pojedyncze meble od niego. Jak chcesz
      dobre meble i za rozsądną cenę to wal jak w dym.
      Marcin P.
    • Gość: detektyw rutkowski Re: ty chyba już go znasz? IP: *.chello.pl 22.06.05, 10:06
      renato! dlaczego w poście Meble na zamówienie pod nickiem Agnieszka - polecasz
      tego pana?
      • Gość: renata i agnieszka Re: ty chyba już go znasz? IP: *.wsa.gov.pl 22.06.05, 15:05
        no bo to nie tak, my po prostu pracujemy razem, był to pomysł na sprawdzenie
        (w przerwie na kawę) czy osoby, które już korzystały z jego usług są tak samo
        zadowolone. Sorry, jeśli sprawiłyśmy kłopot tymi zawirowaniami i jeśli ktoś
        pomyślał źle o tym panu, ale nasza dwie znajome polecają go na tym forum od
        dawna więc łazimy i patrzymy co piszą i wiemy, że ludzie korzystli. To nie
        jest tak, że miałyśmy coś złego na myśli. Szczerze mówiąc trochę nam głupio.
        Obiecujemy już nie korzystać z jednego komputera!!! I nie robić takich testów.
        Jak chcecie możecie skasować oba te posty. Nie ma problemu
    • Gość: kasia Re: czy znacie? dot. kuchni IP: *.wsa.gov.pl 22.06.05, 15:12
      a ja pracuję razem z nimi i też jestem ciekawa i polecam tę osobę. I nikt nie
      pisał, że nie wolno pytać o opinię. Renata nigdzie nie powiedziała, że go nie
      zna, pytała tylko o opinię. Nie masz racji węsząc podstęp. A na tym ucierpi ten
      człowiek, ktory jest ok. A tak byc nie powinno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka