Gość: renata IP: *.wsa.gov.pl 22.06.05, 09:58 polecono mi do wykonania kuchni firmę GRE-STOL Grzegorz Włodarczyk. CZy ktoś z was zna tego pana? Ponoc świetny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martinesp Re: czy znacie? dot. kuchni 22.06.05, 10:03 znam, robił kuchnię mojemu ojcu - świetna - to już dwa lata i nic się nie obluzowało, nie odkleiło itp. A ja mam pojedyncze meble od niego. Jak chcesz dobre meble i za rozsądną cenę to wal jak w dym. Marcin P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw rutkowski Re: ty chyba już go znasz? IP: *.chello.pl 22.06.05, 10:06 renato! dlaczego w poście Meble na zamówienie pod nickiem Agnieszka - polecasz tego pana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata i agnieszka Re: ty chyba już go znasz? IP: *.wsa.gov.pl 22.06.05, 15:05 no bo to nie tak, my po prostu pracujemy razem, był to pomysł na sprawdzenie (w przerwie na kawę) czy osoby, które już korzystały z jego usług są tak samo zadowolone. Sorry, jeśli sprawiłyśmy kłopot tymi zawirowaniami i jeśli ktoś pomyślał źle o tym panu, ale nasza dwie znajome polecają go na tym forum od dawna więc łazimy i patrzymy co piszą i wiemy, że ludzie korzystli. To nie jest tak, że miałyśmy coś złego na myśli. Szczerze mówiąc trochę nam głupio. Obiecujemy już nie korzystać z jednego komputera!!! I nie robić takich testów. Jak chcecie możecie skasować oba te posty. Nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czy znacie? dot. kuchni IP: *.wsa.gov.pl 22.06.05, 15:12 a ja pracuję razem z nimi i też jestem ciekawa i polecam tę osobę. I nikt nie pisał, że nie wolno pytać o opinię. Renata nigdzie nie powiedziała, że go nie zna, pytała tylko o opinię. Nie masz racji węsząc podstęp. A na tym ucierpi ten człowiek, ktory jest ok. A tak byc nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś