Gość: magyar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:40 kuchnia z HTH - co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bankroot Re: kuchnia z HTH - co o nich sądzicie? IP: *.pekao.com.pl 24.08.05, 10:53 słaby stosunek jakość/cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: kuchnia z HTH - co o nich sądzicie? IP: *.aster.pl 24.08.05, 19:18 Ja sądze że napewno są drodzy i lepiej wybrać się do stolarza który zrobi meble na wymiar i w dużo niższej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
yomama Re: kuchnia z HTH - co o nich sądzicie? 25.08.05, 14:00 Warto sciagnac pomysl...a kuchnie wykonac u stolarza....nam kuchnie wycenili na 24 000....a stolarz...zrobil ja za 8000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u do YOMAMA IP: *.aster.pl 25.08.05, 22:45 To chyba i tak na was nieźle zarobił ten stolarz no chyba że kuchnia jest olbrzymia i fronty z blatem były robione z jakiegoś żadkiego materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankroot Re: do YOMAMA IP: *.pekao.com.pl 26.08.05, 08:52 taaak, najlepiej,żeby zrobił za darmo ! Odpowiedz Link Zgłoś
yomama Re: do YOMAMA 26.08.05, 16:29 kuchnia jest faktycznie olbrzymia...ma kamienny blat i full wypas wnetrze ...szafki typu cargo, prowadnice w szufladach...itp....a rzadkie...pisze sie przez rz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: do YOMAMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:06 Jeśli jesteś zadowolona z szafek, to poproszę o kontakt do tego stolarza. (tylko, że jestem z Warszawy). Dzięki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: kuchnia z HTH - co o nich sądzicie? 26.08.05, 11:47 Styl bardzo mi się podoba,ale fakt, są drodzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: kuchnia z HTH - co o nich sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:10 Jaaaasne, stolarz zrobi najlepiej... i najtaniej... Tylko, ze niska cena nie przeklada sie na wysoka jakosc, nie mowiac juz o gwarancji. Moja znajoma tez zrobila sobie kuchnie u stolarza, tanio wyszlo.... tylko co z tego skoro po 6 miesiach odpadly jej drzwiczki od kilku szafek bo fachowiec oszczedzal na srubkach, a stolarz (tzw. garazowiec) przepadl... Ale tanio bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u do EWY IP: *.aster.pl 29.08.05, 17:13 Przytaczasz tutaj jakieś skrajne przykłady. Wiadomo że są stolarze którzy mają odpowiednie maszyny i warunki do tego żeby zrobić ładne meble. Nie składa się zamówienia u faceta który siedzi w szopie 5x5 metrów i ma tylko młotek , piłe ( ogólnie wygląda jak ci z telewizyjnej UWAGI ) Zamawia się u tego pierwszego z którym niejednokrotnie współpracują takie salony kuchenne i meblowe sprzedając meble zrobione przez niego kilka razy drożej. Ale ty widać lubisz przepłacać za znaczek i miła obsługe w sklepie. Tylko za jaką cene? Odpowiedz Link Zgłoś