Dodaj do ulubionych

Lodówki ARISTON

IP: 81.210.87.* 27.09.05, 10:02
mam pytanie do forumowiczów o opinie na temat lodówek ( i w ogóle sprzętu
włoskiej firmy ARISTON). Interesuje mnie zwłaszcza jeden model lodówki o
symbolu MBAA 3832 V.
Jeśli ktoś ma też opinie o płytach gazowych tej firmy, to też będę wdzięczna
za info.
Ziutex
Obserwuj wątek
    • n.michal Re: Lodówki ARISTON 27.09.05, 19:45
      podciagam bo i mie interesuja opinie na temat aristona planuje cala kuchnie
      wlasnie ze sprzetem aristona...jedno juz wiem wygladaja duzo lepiej niz
      konkurencji i maja sporo roznych wrozow
      • Gość: kixx Re: Lodówki ARISTON IP: *.acn.waw.pl 27.09.05, 20:42
        ja drugi raz na pewno nie kupie
        zmywarka o szumnej nazwie Top Silent nie jest wcale taka top silent
        po pieciu latach wymiana pompy-podobno norma w tych zmywarkach -tak powiedzial
        fachowiec z fabrycznego serwisu
        powiedzial tez co prawda,ze to norma we wszystkich zmywarkach

• Gość: kris Re: Lodówki ARISTON IP: *.autocom.pl 27.09.05, 21:23
      my kupilismy taki model lodówki.jest niezła tylko ma jedną wade przy włączaniu
      sie troszku pstryka.taka mała wada...ale jest niezła
      • Gość: ziutex Re: Lodówki ARISTON IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.05, 22:28
        hmmm, a co to znaczy, że 'troszku się pstryka' przy włączaniu????
        • ssaczek Re: Lodówki ARISTON 28.09.05, 00:30
          To znaczy, że lodówka ma jeden agregat i elektrozawór, który "pstrka" i tak
          pstrykają wszystkie w takim układzie, co do Aristona jak i Indesita to mają
          opinię bardzo wadliwych, choć i moja lodówka jak i w rodzinie i w śród
          znajomych, którzy posiadają te włoskie cuda to wszyscy chwalą sobie głównie za
          wygląd, który jest najlepszy w tej klasie cenowej.
          • Gość: nikki30 Re: Lodówki ARISTON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 23:19
            Ja drugi raz lodówki Aristona nie kupie bo jest głośna i pstryka a zepsuła sie
            po 8 miesiacach uzytkowania!Naprawa trwała dwa tygodnie tyle trwało sprowadzanie
            przez serwis w warszawie cześci do jej naprawy!
            • Gość: mr Re: Lodówki ARISTON IP: 81.15.170.* 29.09.05, 07:42
              Witam,

ja mam ten model z wyświtlaczem. Jestem bardzo zadowolona. Mamy ją już dwa
              lata. Jak narazie nie mogę powiedzieć nic złego na temat tej firmy.

Pozdrawiam
              • Gość: Joanna Re: Lodówki ARISTON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 07:59
                Witam. mam od roku zmywarke LD 87 i jestem baaardzo zadowolona,płyte gazową, no
                i piekarnik i wszystko ładnie działa bez zarzutu. Teraz jestem na etapie zakupu
                lodówki właśnie tej o kótrej mowa wcześniej bo mi będzie pasować do całego
                sprzętu, oczywiscie wszystko w inoksie. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka