jadwiga_r 05.10.05, 19:18 Ile może kosztować taka usługa. Hydraulik wstępnie zaproponował cenę 50 zł.za usługę. Nie wiem, czy to jest drogo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: owiec Re: Montaż sedesu z kompaktem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.10.05, 20:05 Na początek troche żartu ;-))) To zależy od tego czy w sedesie będzie mieściła się jedna czy cały magazynek płyt CD i jakie będzie nagłośnienie ;-))) A tak na poważnie to jest to dokładnie tyle samo jak w ulotce którą mam z firmy remontowo-budowlanej. - Biały montaż (podłączenie umywalki, sedesu, pisuaru, brodzik z obudową x3cena , wanna z obudową x4cena , sedes podwieszny x4cena ) cena za pkt- 50zł - Instalacja hydrauliczna (1 punkt= zimna woda + ciepła woda + odpływ) 150 zł za punkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisio Re: Montaż sedesu z kompaktem IP: *.autocom.pl 05.10.05, 21:08 ja placilem w Krakowie 100 zł za takie podłaczenie.Trwało to 1 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: Montaż sedesu z kompaktem 06.10.05, 18:00 Za wykonaną usługę zapłaciłam 35.00 zł. Odpowiedz Link Zgłoś