Dodaj do ulubionych

Zlewozmywak graniotwy 1,5 komory

IP: *.chello.pl 10.10.05, 19:28
Witam, czy ktos moglby mi doradzic gdzie moge znalezc granitowy zlewozmywak
1,5 komory? tylko taki zebym miala jeszcze miejsce zamiescic tam dozownik (na
plyn do naczyn)? bede miala zmywarke i chialabym zeby ten zlewozmywak byl jak
najmniejszy a jednak posiadal te 1,5 komory (jasne ze bez ociekacza). Czyli
coś poniżej 90cm, a jednak z miejscem na dozownik!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Zlewozmywak graniotwy 1,5 komory IP: *.weil.com 10.10.05, 19:37
      sprawdź zlewozmywaki FRANKE
      może jeszcze TEKA

• Gość: Sisi Re: Zlewozmywak graniotwy 1,5 komory IP: *.chello.pl 10.10.05, 19:45
        Sprawdziłam już Franke - mają taki idealny dla mnie - tylko nie ma miejsca na
        dozownik... a ja tak bardzo nie chciałabym żeby butelka z płynem do naczyń
        stała na wierzchu....
        • Gość: Kasja Re: Zlewozmywak graniotwy 1,5 komory IP: *.powiat.bielsko.pl / 212.160.152.* 11.10.05, 14:01
          ja mam Franke 1,5 komory i zmywarke - wiec plyn prawie zawsze jest w szafce - a
          na allegro widzialam super dozowniki z nierdzewki - wiec chyba bede miala
          jednak plyn na wierzchu ;)
          • Gość: JK Re: Zlewozmywak graniotwy 1,5 komory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:39
            Kasja, takie na scianę ???

www.allegro.pl/show_item.php?item=66863565
            • Gość: Kasja Re: Zlewozmywak graniotwy 1,5 komory IP: *.powiat.bielsko.pl / 212.160.152.* 12.10.05, 07:26
              www.allegro.pl/show_item.php?item=66134972
              • Gość: Sisi Re: Zlewozmywak graniotwy 1,5 komory IP: *.chello.pl 13.10.05, 20:58
                Cały czas szukam zlewu, skorzystam z firm które polecacie - dzięki. Jeśli
                chodzi o dozownik to chodziło mi o takie "ustrojstwo", które się montuje do
                zlewozmywaka, a nie po prostu na nim stawia. Wtedy ze zlewu wystaje taki
                dziubek, a cały pojemnik z płynem jest pod umywalka...
    • Gość: g@sc Re: Zlewozmywak graniotwy 1,5 komory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:45
      Sprawdz Blanco, na pewno cos znajdziesz
      Pzdr
      • wronki12 Re: Zlewozmywak graniotwy 1,5 komory 11.10.05, 11:02
        Ja polecam Deante.
    • Gość: ballanga Re: Zlewozmywak graniotwy 1,5 komory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 09:47
      Firma Brenor (www.brenor.pl )robi zlewozmywaki granitowe na zamówienie. Może
      warto ich zapytać, czy zrobią właśnie taki jak TY chcesz, według Twoich
      sugestii?? Próba nie strzelba :)
    • Gość: masz Re: Zlewozmywak graniotwy 1,5 komory IP: 213.17.140.* 13.10.05, 13:13
      kupilam taki w zeszlym miesiacu - firma plados
      • Gość: Sisi Re: Zlewozmywak graniotwy 1,5 komory IP: *.chello.pl 13.10.05, 21:12
        A który model firmy Plados?
    • o_rety1 Ja kupiłam blanco 16.10.05, 15:31
      Hej, kupiliśmy blanco axia 6s, jasmin, silgranit puradur i do tego wylewkę
      hansa grohe z mieszaczem z boku. Teoretycznie też nie było miejsca na dozownik
      ale pan w sklepie powiedział, że wywierci nową dziure na ruchomy korek a ta,
      gdzie był korek będzie dziurą na dozownik. I po kłopocie. A zlewozmywak
      piękny....
      • Gość: Sisi Re: Ja kupiłam blanco IP: *.chello.pl 17.10.05, 12:53
        Widzialam ten blanco - jest sliczny, ale zdecydowanie za duzy dla mnie. Z
        ociekaczem ma dlugosc ok 100cm, prawda?
        Takze wciaz szukam.... sliczny znalazlam tez firmy Plados, maly, 1,5 komory,
        granit, model Rosa 15. Problem polega na tym, ze jak na razie w Polsce dostepne
        sa tylko kolory jasny i ciemny bez, a ja chcialabym szary lub bardzo ciemno
        szary... (jest taki na stronie producenta, ale niestety u nas nie ma,
        dziwne....)
        • Gość: Nika Re: Ja kupiłam blanco IP: *.knc.pl / *.knc.pl 23.10.05, 23:07
          Sprawdz koniecznie Blanco. Są mniejsze modele, bez ociekacza, wiec krotsze.
          Np. Axie sa tez mniejsze. I maja dziure na baterie i na korek automatyczny, ale
          maja tez dodatkow tzw. podwierty niewidoczne, ktore montazysci na montazu
          wybijaja i moga zainstalowac tam spokojnie dozownik bo po to wlasnie to jest.
          Jesli chodzi o kolor, to Blanco ma alumetalik - to jest sredni szary jednolity
          i kamiennoszary, troche jasniejszy w drobne kropki.
    • Gość: dudi44 Re: Zlewozmywak graniotwy 1,5 komory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:25
      Witaj. A jaka cena Sisi za ten zlewozmywak?Pozdrawiam.
    • Gość: MASZ Re: Zlewozmywak graniotwy 1,5 komory IP: 213.17.140.* 17.10.05, 14:53
      firmy plados 1.5 komorowy zlewazmywak typ harmony lv1.5 motyl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka