76kitka 24.10.05, 22:31 co oznacza ten guzik, kupilismy nową zmywarkę electrolux-a ale dostałam instrukcję obsługi jakiegoś starszego modelu i teraz nie wiem do czego służy guzik 3w1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agaka Re: zmywarka 3w1 IP: *.chello.pl 24.10.05, 22:58 ten "guzik" stosuje się pewnie w momencie korzystania z tabletek 3w1. W ten sposób woda nie przechodzi przez instalację w której jest sól - przepraszam ale nie wiem jak to się fachowo nazywa :( Ja z kolei kupiłam zmyw. Boscha - czekam na dostawę ale trochę poszperałam wcześniej na forum stąd mam tą informację. Spróbuj wyciągnąć od sprzedawcy instrukcję dot. Twojego modelu - łaski nie robią, to wręcz ich obowiązek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospodarz Re: zmywarka 3w1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:25 Koniecznie właściwa instrukcja. Pamiętaj,że warunkiem gwarancji jest użytkowanie zgodnie z instrukcją. Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: zmywarka 3w1 26.10.05, 08:43 juz wiem ta funkcja w zmywarce powoduje, że zmywarka "wie", że ma nie kontrolowac poziomu soli i nie zapala lampki, że jej brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś