Dodaj do ulubionych

jaki zlewozmywak

21.11.05, 09:06
granitowy, z żywicy, czy zwykły stalowy? chodzi o użyteczność, jak się
zachowują - szczególnie ten z żywicy bo nad takim się zastanawiam, gdyż
podobny jest do granitowych, lecz tańszy.
Ktoś ma?
Obserwuj wątek
    • n.michal Re: jaki zlewozmywak 21.11.05, 10:07
      up up bo mnie tez interesuja opinie od uzytkownikow
      • Gość: mila Re: jaki zlewozmywak IP: 10.202.6.* 21.11.05, 12:42
        Ja mam z konglomeratu. Blanco, kolor jasmin - wygląda slicznie, mozna na nim
        kroić, ale... Czyści się go pieruńsko źle. Wylejesz do niego resztki kawy,
        herbaty - juz jest osad, który trzeba szorować dłuuuższą chwile. Gdybym miała
        jeszcze raz kupować kupiłabym z konglomeratu ale w ciemnym kolorze, grafitowym
        np. Metalowy miałam poprzednio - france i nie polecam, rysuje się, widac każdą
        krople i też się szybko robi osad.
    • Gość: masz Re: jaki zlewozmywak IP: 213.17.140.* 21.11.05, 13:02
      mam z konglomeratu bezowy firmy plados byl drogi jak diabli ale wart kazdej
      wydanej na niego zlotowki. zero problemow.
      • Gość: Monika Re: jaki zlewozmywak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 15:03
        A ja mam plados. Ogólnie świetnie tylko... przeciekają mi korki. Dostałam nawet
        w ramah reklamacji cały nowy syfon - i nic! Może coś z montażem nie tak?
    • Gość: Nana Re: jaki zlewozmywak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 09:32
      Ja mam z Teki ze stali (chyba)dłaski...beznadziejny. Mam go 2 miesiące a wygląda
      jak by miał 2 lata. Łatwo się wysuje, znać wszystkie zacieki....okropny. Teraz
      żałuję że nie dołożyłam 800 zł i nie kupiłam z tworzywa
    • Gość: ad Re: jaki zlewozmywak IP: 195.117.41.* 23.11.05, 12:08
      up
    • 1anian Re: jaki zlewozmywak 23.11.05, 22:30
      Mam ze stali, ale nie gładki lecz o fakturze lnu i jestem zadowolona. Wystarczy raz lub dwa razy w tygodniu przetrzeć cylitem, wypłukać, wytrzeć do sucha i posmarować olejem jadalnym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka