arorat4 21.11.05, 09:06 granitowy, z żywicy, czy zwykły stalowy? chodzi o użyteczność, jak się zachowują - szczególnie ten z żywicy bo nad takim się zastanawiam, gdyż podobny jest do granitowych, lecz tańszy. Ktoś ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n.michal Re: jaki zlewozmywak 21.11.05, 10:07 up up bo mnie tez interesuja opinie od uzytkownikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: jaki zlewozmywak IP: 10.202.6.* 21.11.05, 12:42 Ja mam z konglomeratu. Blanco, kolor jasmin - wygląda slicznie, mozna na nim kroić, ale... Czyści się go pieruńsko źle. Wylejesz do niego resztki kawy, herbaty - juz jest osad, który trzeba szorować dłuuuższą chwile. Gdybym miała jeszcze raz kupować kupiłabym z konglomeratu ale w ciemnym kolorze, grafitowym np. Metalowy miałam poprzednio - france i nie polecam, rysuje się, widac każdą krople i też się szybko robi osad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: jaki zlewozmywak IP: 213.17.140.* 21.11.05, 13:02 mam z konglomeratu bezowy firmy plados byl drogi jak diabli ale wart kazdej wydanej na niego zlotowki. zero problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: jaki zlewozmywak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 15:03 A ja mam plados. Ogólnie świetnie tylko... przeciekają mi korki. Dostałam nawet w ramah reklamacji cały nowy syfon - i nic! Może coś z montażem nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Re: jaki zlewozmywak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 09:32 Ja mam z Teki ze stali (chyba)dłaski...beznadziejny. Mam go 2 miesiące a wygląda jak by miał 2 lata. Łatwo się wysuje, znać wszystkie zacieki....okropny. Teraz żałuję że nie dołożyłam 800 zł i nie kupiłam z tworzywa Odpowiedz Link Zgłoś
1anian Re: jaki zlewozmywak 23.11.05, 22:30 Mam ze stali, ale nie gładki lecz o fakturze lnu i jestem zadowolona. Wystarczy raz lub dwa razy w tygodniu przetrzeć cylitem, wypłukać, wytrzeć do sucha i posmarować olejem jadalnym. Odpowiedz Link Zgłoś