Dodaj do ulubionych

kafelki do kuchni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:19
Doradzdzcie mi jakie kalelki do kuchni, chodzi mi o wielkość. Podobają mi sie
take duże 60x30, lub 45/36.Nie widzialam takich kafekek w kuchni może ktoś ma
takie?? Proszę niech napisze czy jest zadowolony? A co myślicie o kafelkach
tych małych 10/10 Dzięki
Obserwuj wątek
    • asiam76 Re: kafelki do kuchni 25.11.05, 20:43
      Witam> ja osobiście nie przepadam za dużymi kafelkami do kuchni, ALE
      ROZWIĄZANIE MOŻE BYC CIEKAWE. Nie zaryzykowałabym tego u siebie. W swojej
      kuchni będe kładła 10/10 z dobrego materiały moze nawet z trawertytu (chyba tak
      sie to nazywa). Inne nie są eleganckie, podstawa to dobry materiał. A i jeszcze
      jedno, nie modne jest wykładanie dużych powierzchni, tylko przestrzeń pomiędzy
      szafkami wiszącymi a blatem. Ale to tylko moja sugestia prosze napisz co ty na
      to.
      • Gość: Gość Re: kafelki do kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:09
        Ja własnie chcę położyć duże kafle między szafkami a blatem. Chciałam je
        położyć w pionie aby była jedna kafelka od górnej szafki do blatu. Ale sama nie
        wiem co mam robić. Tych małych kafelek jest pełno bo są teraz modne, ale wydaje
        mi się że to wyjdzie z mody. Chociaż są ładne . Pozdro :-)
        • Gość: wuj.truj Re: kafelki do kuchni IP: *.zabki.net.pl / 62.29.136.* 25.11.05, 22:14
          Gość portalu: Gość napisał(a):

> Ja własnie chcę położyć duże kafle między szafkami a blatem. Chciałam je
          > położyć w pionie aby była jedna kafelka od górnej szafki do blatu. Ale sama nie
          >
          > wiem co mam robić. Tych małych kafelek jest pełno bo są teraz modne, ale wydaje
          >
          > mi się że to wyjdzie z mody. Chociaż są ładne . Pozdro :-)

Nie patrz na modę, nie kalkuluj że położysz takie które za kilka lat będą modne
          i będziesz do przodu, bo nie wiesz w jakim kierunku moda pójdzie. Rób tak jak Ci
          się podoba, to Ty i Twoja rodzina macie się dobrze czuć w tym co sobie uwijecie.
          Ja mam obecnie w kuchni kafle 20x20, absolutnie przepiękne - do nowego
          mieszkania kupiliśmy 10, ale nie kalkulowaliśmy że mają być takie czy inne - po
          prostu wydały nam sie piękne.
          Pozdrawiam
    • denlm Re: kafelki do kuchni 25.11.05, 21:59
      witaj,
      jeśli chcesz położyć kafelki między szafkami to małe. Optycznie lepiej
      wyglądają - chodzi o proporcje. Ja osobiście położyłam duże na ścianie jakieś 7
      lat temu i teraz będę to zmieniać. Na podłogę za to duże są bardzo praktyczne,
      pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka