Dodaj do ulubionych

WHIRLPOOL czy TEKA ..........

01.01.06, 19:24
Witam,
W niedługim czasie czeka mnie zakup piekarnika do zabudowy oraz kuchenki
mikrofalowej do zabudowy. Urządzenia mają być w słupku stąd piekarnik i
mikrofalamuszą być tych samycgh firm.
Moje 2 typy to Whirlpool i Teka. Ceny za produkty tych firm kształtują się
podobnie. Ale ktora z nich wybrać?

Pozdrawiam serdecznie
Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: Peter Re: WHIRLPOOL czy TEKA .......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 21:09
      Moim zdaniem Whirlpool.
    • Gość: gola Re: WHIRLPOOL czy TEKA .......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:52
      to wszystko zależy od tego, jaki styl kuchni preferujesz...teka jest bardziej
      minimalistyczna w swoim designie, ale posiada także kilka pozycji w stylu retro
      - bardzo oryginalnych..whirpool to stary polar - włoskie nazewnictwo, polski
      design i części.. zrób jak uważasz ale ja polecam teke...znalazłam tez kilk
      aciekawych opcji teki do wglądu:-) :
      www.ceneo.pl/Piekarniki?search=yes&categoryID=351&searchText=&inDesc=False&minPrice=0&maxPrice=99999999&resPage=False&parIntFrom0=18&parIntTo0=18&index=0/0/0/0/0/0/0
    • Gość: yasec Re: WHIRLPOOL czy TEKA .......... IP: *.lze.lodz.pl 04.01.06, 07:56
      Ja własnie nabyłem piekarnik Teka - według mnie jest bardzo ładny a do tego za
      podobnej klasy np. Siemens'a trzeba by zapłacić koło 4 tys. (10 funkcji) a ja
      zapłaciłem koło 2 tys. Mam bardzo dobre układy w jednym z dużych sklepów AGD
      więc myślę, że by mi kichy nie wcisnęli...
      Smeg robi też ponoć wyśmienite piekarniki ale design nie każdemu podchodzi -
      jest to jedyna firma na świecie, która wyprodukowała piekarnik bez nawet jednej
      uszczelki(!!!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka