kocica27 18.01.06, 08:43 czy w przypadku jakiejś awarii urządzenia spłukującego w systemie typu geberit należy rozbierać całą obudowę stelaża, czy też wystarczy zdjąć płytkę przycisku i dokonowyać ewentualnych napraw poprzez ten otwór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: geberit 18.01.06, 10:06 nie ma czegoś takiego jak system geberit :) w systemach misek wiszących do WC i zabudowanych stelaży ze zbiornikami spłukującymi do dokonania wszystkich niezbędnych napraw i kompletnej wymiany środka wystarczy otwór rewizyjny pod płytką. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kocica27 Re: geberit 18.01.06, 11:09 dzięki za odpowiedź - może nieprecyzyjnie się wyraziłam, ale wiadomo o co chodzi.... :)czyli glazury i obudowy nie trzeba zdejmować, wystarczy, że hydraulik zdejmie przycisk do spłukiwania i przez ten otwór pod nim będzie robił, co trzeba... Pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
kocica27 Re: geberit 18.01.06, 11:28 aha... i jeszcze 1 pytanie - czy mógłbyś polecić jakiegoś hydraulika z Warszawy lub z Marek do dokonania wyżej opisanych czynności? Odpowiedz Link Zgłoś
gochaw Re: geberit 18.01.06, 13:56 geberit to producent - mam ich urzadzenie juz 8 lat i nie zdarzyła mi się zadna awaria. polecam Odpowiedz Link Zgłoś