Dodaj do ulubionych

wentylator w łazience

IP: *.rajskanet.pl 19.01.06, 19:25
witam chciłabym zakupić wentylator do łazienki ale nie wiem jaki"(firma)te
które widziałam to zbyt głośno chodzą:((może ktoś poleci jakiś cichutki:))
Obserwuj wątek
    • Gość: gospodarz Re: wentylator w łazience IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:02
      Piecyka gazowego w łazience nie posiadasz?
      • Gość: erina1 Re: wentylator w łazience IP: *.rajskanet.pl 20.01.06, 21:02
        nieeeeeeeee chciałabym żeby para w łazience nie osiadała na ścianach
        • Gość: gospodarz Re: wentylator w łazience IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 15:52
          Ta skraplająca się para to może być objaw zbyt szczelnych okien - brak dopływu
          poietrza = słaby odpływ przez wentylację. Jeżeli okna nowe to pewnie mają
          mikrowentylację, z której należy korzystać. Jeżeli stare to można założyć taki
          na ramie skrzydła okiennego.
          Jak przyjdzie kominiarz z kalendarzem:) - taki prawdziwy oczywiście, to niech
          sprawdzi ciągi przy kratkach. Powinni to robić przynajmniej raz w roku
          (sprawdzanie a nie sprzedaż kalendarzy).
          • Gość: erina1 Re: wentylator w łazience IP: *.rajskanet.pl 21.01.06, 18:45
            kominiarz był(szczęściarz-noworoczny),myśle że nie znasz się na wentylatorach i
            wracamy do punktu wyjścia.Może napisze ktoś kto ma wiedzę o wentylatorach lub
            doświdczenie w urzywaniu tego

Mysle że jesteśmy w punkcie wyjścia i nie znasz się na wentylatorach,za rady
            dzięki:))

• erina1 Re: wentylator w łazience 24.01.06, 20:55
      Dzieki weszłam na ich stronę myślę ze coś wybiorę pozdr :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka