Gość: erina1 IP: *.rajskanet.pl 19.01.06, 19:25 witam chciłabym zakupić wentylator do łazienki ale nie wiem jaki"(firma)te które widziałam to zbyt głośno chodzą:((może ktoś poleci jakiś cichutki:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gospodarz Re: wentylator w łazience IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:02 Piecyka gazowego w łazience nie posiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erina1 Re: wentylator w łazience IP: *.rajskanet.pl 20.01.06, 21:02 nieeeeeeeee chciałabym żeby para w łazience nie osiadała na ścianach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospodarz Re: wentylator w łazience IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 15:52 Ta skraplająca się para to może być objaw zbyt szczelnych okien - brak dopływu poietrza = słaby odpływ przez wentylację. Jeżeli okna nowe to pewnie mają mikrowentylację, z której należy korzystać. Jeżeli stare to można założyć taki na ramie skrzydła okiennego. Jak przyjdzie kominiarz z kalendarzem:) - taki prawdziwy oczywiście, to niech sprawdzi ciągi przy kratkach. Powinni to robić przynajmniej raz w roku (sprawdzanie a nie sprzedaż kalendarzy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erina1 Re: wentylator w łazience IP: *.rajskanet.pl 21.01.06, 18:45 kominiarz był(szczęściarz-noworoczny),myśle że nie znasz się na wentylatorach i wracamy do punktu wyjścia.Może napisze ktoś kto ma wiedzę o wentylatorach lub doświdczenie w urzywaniu tego Mysle że jesteśmy w punkcie wyjścia i nie znasz się na wentylatorach,za rady dzięki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
erina1 Re: wentylator w łazience 24.01.06, 20:55 Dzieki weszłam na ich stronę myślę ze coś wybiorę pozdr :))) Odpowiedz Link Zgłoś