Gość: pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:28 Czy te systemy naścienne różnią się czxymś istotnym, który jest lepszy, na jakiej wysokości się montuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: air Re: Geberit czy Grohe do WC IP: *.softlab.gda.pl 30.01.06, 22:37 witam. Firmy, jakościowo porównywalne. Ważna jest miska jaką dobierzesz. Dobrze zeby miala ten nowy system splukiwania. wysokość montażu zaznaczona jest w instrukcji. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wronki12 Re: Geberit czy Grohe do WC 30.01.06, 23:07 Ja ma Grohe, bo ma ładniejsze przyciski -mogą być poziome i pionowe. Co do wiekości, to Grohe jest wyższy - 118, a Geberit 112. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remontujący Re: Geberit czy Grohe do WC IP: *.crowley.pl 31.01.06, 07:49 czy masz dzielenie 3 i 6 lub 6 i 9 litrów przy przycisku dzielonym , czy masz funkcję start -stop przy przycisku? Odpowiedz Link Zgłoś
pibied Re: Geberit czy Grohe do WC 31.01.06, 10:47 witam , a czy ktoś z Państwa posiada takowe urządzenie firmy TECE i mógłby podzielić się swoja opinią Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: Geberit czy Grohe do WC 31.01.06, 12:58 ja ma systen z Orasa i jestem bardzo zadowolony no i przyciski jest metalowy w satndardzie, a nie z plastiku tak jak u konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś