Dodaj do ulubionych

pralka w kuchni

IP: *.devs.futuro.pl 08.02.06, 14:47
Mam bardzo małą łazienkę i zastanawiam się czy nie wstawić pralki do kuchni.
Czy ktoś gdzieś widział takie rozwiązanie?
Obserwuj wątek
    • beannshi Re: pralka w kuchni 08.02.06, 15:01
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=31544999&a=31547633
      mam nadzieje ze to pomoze :)

i mam nadzieje ze link wskoczy dobrze :)
    • Gość: Anna Re: pralka w kuchni IP: *.chello.pl 08.02.06, 16:22
      Ja również bede miała pralkę w kuchni, z tym że calkowicie schowam ją w szafce.
      Wiem, że nalezy zwrócić uwagę (przy wyborze pralki) czy jest zdejmowany blat i
      czy będzie łatwy dostęp do szufladki na proszki/płyn.

Pozdrawiam,
    • Gość: niuniex Re: pralka w kuchni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:29
      ja tak mam. co chcialbys / chcialabys wiedziec?
    • docentverba Re: pralka w kuchni 09.02.06, 10:18
      przez kilkanascie lat stala w kuchni pralka u moich rodzicow w wielkiej
      plycie i bylo to super rozwiazanie.W odleglosci 1,5m od pionu,pomiedzy pralka
      a zlewem byla kuchenka gazowa.Przykryta byla owa pralka blatem latwo
      odsuwalnym.Dla wygody miala wlasne gniazdko elektryczne tuz nad nia.Swietnie
      dzialalo wszystpzdr
      • mimi.25 Re: pralka w kuchni 09.02.06, 12:10
        w czym problem? kup pralke do zabudowy :)
    • pojola Re: pralka w kuchni 10.02.06, 21:40
      jeżeli możesz to nie wstawiaj pralki do kuchni. Miałam pralkę w kuchni przez
      kilka lat i źle to wspominam. Głównie ze względu na hałas. Mimo, że mam bardzo
      małą łazienkę z ulgą przeniosłam pralkę do łazienki. Chyba, że pierzesz raz na
      tydzień, wtedy nie będzie to problemem, albo wstawiasz pranie i nie wchodzisz
      do kuchni. Powodzenia.
    • Gość: krysia Re: pralka w kuchni IP: *.76.classcom.pl 12.02.06, 22:39
      Ja mam pralkę Siemensa w kuchni i nie mam z tym żadnego problemu. Nie hałasuje
      więcej od zmywarki.
    • Gość: ajw Re: pralka w kuchni IP: *.lublin.mm.pl 13.02.06, 08:58
      Witam!mam również ten problem,chętnie wyrzucę pralkę do kuchni.Ale czy nie
      będzie jeszcze gorzej? W kuchni będę miała miejsce na innej ścianie niż jest
      zlew,za drzwiami,niecałe 2 m do zlewu.Domyślam się,że wszelkie rurki muszą być
      w podłodze pod terakotą.I tu jest problem,czy tak może być.PORADŻCIE!
      • slonko257 Re: pralka w kuchni 24.02.06, 12:16
        Ja od 10-lat mam pralkę w kuchni i w dodatku ładowaną od góry. stoi sobie
        grzecznie w narożniku - z jednej strony zlew z drugiej szafka, a nad nią
        szafka narożnikowa. więc praktycznie jest tak ukryta, że jej nie widać I jestem
        bardzo zadowolona, niedługo się będę przeprowadzać i niestety muszę ją wstawić
        do łazienki, ponieważ w kuchni nie będę miała miejsca, a łazienki też nie mam
        ogromnej (zwykła marna w wielkiej płycie). Więc jeżeli masz miejsce w kuchni to
        tam ją wstaw.

p.s. hałas mojej, stojącej w kuchni mi nie przeszkadza, ale moi sąsiedzi w
        nowym-starym bloku mają chyba pralkę w łazience, to jak ich pralka wiruje, to
        tak strasznie ją słychać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka