Gość: iw IP: *.devs.futuro.pl 08.02.06, 14:47 Mam bardzo małą łazienkę i zastanawiam się czy nie wstawić pralki do kuchni. Czy ktoś gdzieś widział takie rozwiązanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beannshi Re: pralka w kuchni 08.02.06, 15:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=31544999&a=31547633 mam nadzieje ze to pomoze :) i mam nadzieje ze link wskoczy dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: pralka w kuchni IP: *.chello.pl 08.02.06, 16:22 Ja również bede miała pralkę w kuchni, z tym że calkowicie schowam ją w szafce. Wiem, że nalezy zwrócić uwagę (przy wyborze pralki) czy jest zdejmowany blat i czy będzie łatwy dostęp do szufladki na proszki/płyn. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniex Re: pralka w kuchni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:29 ja tak mam. co chcialbys / chcialabys wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
docentverba Re: pralka w kuchni 09.02.06, 10:18 przez kilkanascie lat stala w kuchni pralka u moich rodzicow w wielkiej plycie i bylo to super rozwiazanie.W odleglosci 1,5m od pionu,pomiedzy pralka a zlewem byla kuchenka gazowa.Przykryta byla owa pralka blatem latwo odsuwalnym.Dla wygody miala wlasne gniazdko elektryczne tuz nad nia.Swietnie dzialalo wszystpzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.25 Re: pralka w kuchni 09.02.06, 12:10 w czym problem? kup pralke do zabudowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pojola Re: pralka w kuchni 10.02.06, 21:40 jeżeli możesz to nie wstawiaj pralki do kuchni. Miałam pralkę w kuchni przez kilka lat i źle to wspominam. Głównie ze względu na hałas. Mimo, że mam bardzo małą łazienkę z ulgą przeniosłam pralkę do łazienki. Chyba, że pierzesz raz na tydzień, wtedy nie będzie to problemem, albo wstawiasz pranie i nie wchodzisz do kuchni. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: pralka w kuchni IP: *.76.classcom.pl 12.02.06, 22:39 Ja mam pralkę Siemensa w kuchni i nie mam z tym żadnego problemu. Nie hałasuje więcej od zmywarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajw Re: pralka w kuchni IP: *.lublin.mm.pl 13.02.06, 08:58 Witam!mam również ten problem,chętnie wyrzucę pralkę do kuchni.Ale czy nie będzie jeszcze gorzej? W kuchni będę miała miejsce na innej ścianie niż jest zlew,za drzwiami,niecałe 2 m do zlewu.Domyślam się,że wszelkie rurki muszą być w podłodze pod terakotą.I tu jest problem,czy tak może być.PORADŻCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
slonko257 Re: pralka w kuchni 24.02.06, 12:16 Ja od 10-lat mam pralkę w kuchni i w dodatku ładowaną od góry. stoi sobie grzecznie w narożniku - z jednej strony zlew z drugiej szafka, a nad nią szafka narożnikowa. więc praktycznie jest tak ukryta, że jej nie widać I jestem bardzo zadowolona, niedługo się będę przeprowadzać i niestety muszę ją wstawić do łazienki, ponieważ w kuchni nie będę miała miejsca, a łazienki też nie mam ogromnej (zwykła marna w wielkiej płycie). Więc jeżeli masz miejsce w kuchni to tam ją wstaw. p.s. hałas mojej, stojącej w kuchni mi nie przeszkadza, ale moi sąsiedzi w nowym-starym bloku mają chyba pralkę w łazience, to jak ich pralka wiruje, to tak strasznie ją słychać. Odpowiedz Link Zgłoś