Gość: piotr IP: *.aster.pl 21.02.06, 20:02 Planuje w mieszkaniu mieć prysznic bez brodzika, czyli terakota + odpływ. Pytanie jaki estetyczny odpływ mozna tu zastosowac zamiast ordynarnej kratki i jak wybrac izolacje? Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mis Re: Prysznic bez brodzika IP: *.76.classcom.pl 21.02.06, 22:41 Ja mam ordynarną kratkę, ale małą. Taki prysznic bez brodzika to nawet z tą kratką fajnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: Prysznic bez brodzika 22.02.06, 10:41 Witam Zapraszam Cię do odwiedzenia naszych sklepów www.ceramikaplus.com.pl www.lazienki-lux.com.pl Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik Re: Prysznic bez brodzika 22.02.06, 12:07 Co sie wiesza (a moze w ogole nic) jako zaslonke zeby nie zachlapac lazienki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Prysznic bez brodzika IP: *.76.classcom.pl 22.02.06, 12:15 To zależy od wymiarów podłogi w prysznicu. Ja nic nie wieszam i nie chlapie. Moja podłoga to 100x85 wewnątrz. Otwór jest od krawędzi rogu ścianki 100centrymentowej i wynosi 45 cm. Ale można też coś powiesic (specjalną zasłonę do pryszniców z Ikea), albo wstawić szklane drzwi (to jest ładniejsze). Odpowiedz Link Zgłoś
ola_pozytywna ...szklane drzwi... 23.02.06, 23:14 ...ładniejsze,o ile po każdym skorzystaniu z prysznica wypolerujesz szybę na błysk ;) Odpowiedz Link Zgłoś