Gość: korek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 20:27 Witam, Przymierzam sie wlasnie do urządzania kuchni. Wpadly mi w oko meble Atlas. Czy mozecie cos na ich temat powiedziec ? Ciekaw jestem Waszych opinii. Pozdr PK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carmela_soprano Re: Meble kuchenne Atlas (Atlas Studio) 20.03.06, 14:30 byłam ostatnio z moją kuchnią w atlasie - też mi się ich meble podobają okazało się mniej więcej to samo, co w brw - szafki tylko seryjne, w standardowych rozmiarach, jeśli brakuje 5 czy 10 cm to się wstawia listwę zamiast dłuższej szafki, nie można zamówić niższych szafek przy zachowaniu tej samej wysokości cokołu itp. za to wycena z kosmosu - 2 razy tyle co w BRW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Meble kuchenne Atlas (Atlas Studio) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:58 Nie ma sie co dziwic, ze to samo co BRW, bo jakies 2 lata temu Atlas zostal wykupiony przez BRW i jest to jedna i ta sama firma! Odpowiedz Link Zgłoś
sowizdrza Re: Meble kuchenne Atlas (Atlas Studio) 22.03.06, 15:21 a ikea tez tak obi znaczy wstawia tylko listwę?????? Odpowiedz Link Zgłoś
mewkaa Re: Meble kuchenne Atlas (Atlas Studio) 22.03.06, 09:16 Przepraszam za głupie pytanie, ale sama właśnie zainteresowałam się meblami do kuchni Atlas. Czy Atlas Studio to co innego niż Atlas? Odpowiedz Link Zgłoś
gladort Re: Meble kuchenne Atlas (Atlas Studio) 05.07.16, 16:28 Dzień dobry, ja mam rok czasu meble Atlas. Jestem bardzo zadowolona, staranne wykonanie, solidne materiały, ładny wzór. Weszłam w zasadzie na to forum, bo WYRAZIĆ SWOJĄ WDZIĘCZNOŚĆ I POCHWAŁĘ DLA SAMEGO PRODUCENTA ATLAS NOWY TOMYŚL. Kupowałam swoją kuchnię w Domarze we Wrocławiu. Pośrednik - salon pana Tomasza Dudy, który całe szczęście już nie istnieje, nie usunął mojej reklamacji dot. błędów projektowych (dostarczono inne wymiary szafki, niż zamówione). Pośrednik zwodził kilka tygodni, aż się dowiedziałam, ze się zwinął. Załamana próbowałam dotrzeć do producenta, właśnie Atlas Meble Nowy Tomyśl. Pan w siedzibie przyjął moje uwagi, wysłał sprawnie ekipę na oględziny i bez zbędnych przeciągań wyprostował wszytko, z czego pośrednik się nie wywiązał. Uważam to za NAJLEPSZA REKOMENDACJĘ. STANĘLI NA WYSOKOŚCI ZADANIA, ŚWIADCZY TO O KLASIE I RZETELNOŚCI FIRMY. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś