Dodaj do ulubionych

amica czy mastercook

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 17:55
Ktora firma jako produkująca kuchenki gazowe jest lepsza i którą wybrać???
Proszę o poradę.
Obserwuj wątek
    • Gość: henrry Re: amica czy mastercook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 18:41
      kupuj tę , która ma krótszą gwarancję , napewno jest lepsza / nonsens????-nie!/
      za gwarancję płaci klient w cenie wyrobu- a więc jeżeli jest słabej jakości
      niech zaplaci klient za potencjalne niedoróby.
    • Gość: becik83 Re: amica czy mastercook IP: 62.121.136.* 21.03.06, 16:46
      Powiem ci jedno ja nie znam firmy mastercook. Znam za to firme amica-ktora
      niestety jest tandetna. Moja kuchenka chociaz ma piec lat ma juz dziury w
      obudowie (pomalowali zardzewiala blache) a kuchenka amica mojej tescoiowej po
      3latach nie ma juz termoobiegu. Wiec radze sie dokladnie zastanowic nad wyborem
      ja juz nic tej firmy nie kupie. Musisz poprosic o opinie mastercooka kogos kto
      juz cos tej firmy ma. Pozdrawiam
    • Gość: emilia Re: amica czy mastercook IP: *.spox.org / *.inet.polhost.pl 21.03.06, 18:51
      Mastercook, to wrocławski Wrozamet. W domu mojej mamy od początku była kuchenka
      Wrozametu i do dziś działa. Nigdy nie była naprawiama i wszystko jest ok.
      • Gość: Polcia Re: amica czy mastercook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 17:15
        Witam. Od 4 lat użytkuję kuchnię Amica z płytą ceramiczną i bardzo polecam. Nie
        miałam z nią żadnych problemów, jestem bardzo zadowolona.
        Pozdrawiam
        • Gość: gość Re: amica czy mastercook IP: 212.160.156.* 23.03.06, 10:03
          Jaki masz model?
          • Gość: gosieńka Re: amica czy mastercook IP: .1:* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:10
            Ja, moja mama, moja siostra i 2 ciocie mamy kuchenki M. Po roku (tyle były na gwarancji) porobiły się tak straszne dziury w piekarniku (w środku), że nadawały się tylko do wurzucenia. od 1,5 roku mamy A i jak narazie nic się nie dzieje.
            • Gość: lala Re: amica czy mastercook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 19:58
              jak najbardziej Amica -nnaprawde jezeli chodzi o kuchnie. Owszem Mastercook to
              stary wrozamet tej firmy tez kuchenke mam do dzis w domu(już 20lat) tyle ze
              terażnierjszy mastercook to niestety nie to samo to nawet nie jest juz polska
              firma tak jak niektórzy mysla
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka