Gość: Dżoana IP: 213.77.62.* 21.03.06, 11:56 Witam, rozważam kupno wąskiej pralki Candy. Mam pewne wątpliwości co do jakości sprzętu tej firmy. Proszę o Wasze rzetelne opinie. z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n.michal Re: pralki Candy 21.03.06, 12:41 ja rowniez planuje zakup pralki Candy tej z wkladem do 3,5kg z tego co slyszalem to akurat pralki Candy nie sa zle, ale wiadomo ze najwiecej moga powiedziec uzytkownicy wiec czekamy na ich opinie. pzrdawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: pralki Candy IP: *.chello.pl 21.03.06, 14:17 Witam! Mielismy pralke Candy przez 15 lat nie psuła się ,teraz zakupiliśmy również pralke Candy wkładaną od góry ze wzgledu brak miejsca w nowej łazience,nie narzekamy,obroty 1200 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozydar Re: pralki Candy IP: *.acn.waw.pl 21.03.06, 16:01 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=candy&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=653&poz=0&A_szukaj=tresc&zywe=2&x=14&y=10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms151 Re: pralki Candy IP: *.polkomtel.com.pl 23.03.06, 13:57 Ja mam taką ładowaną z boku 40 cm głebokości. Kosztowała prawie 1500. Niestety kilka miesięcy po końcu gwarancji (!) spalił się moduł sterownika silnika bębna. Naprawa (wymiana płytki) ponad 500. Wniosek moze być jeden - nie polecam tego sprzetu. Bierz Bosch lub Siemens. A podobno Gorenje też robi naprawdę dobry sprzet. pozdrawiam TOmek Odpowiedz Link Zgłoś
rgmaria Re: pralki Candy 24.03.06, 10:14 Mam wąską Candy ładowana z przodu kilka lat, nie jest to rewelacja, rdzewieje przy pojemniku proszku od początku, poza tym nie było awarii ale to w końcu maszyna która tylko kręci i grzeje. Nie jestem zwolennikiem skomlikowanego sprzetu AGD bo wiekszośc prostych funkcji jest owiana nimbem super-hiper rozwiazań reklamowanych przez sprzedawców i niepotrzebna (inteligentne, superoszczedne), jest to nieprawda i wyłudzanie pieniedzy. Wiekszość tych pseudo funkcji psuje sie po upływie gwarancji, naprawa jest droga- kilkaset złotych i potem rezygnuje sie z tej inteligencji i oszcedności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżoana Re: pralki Candy IP: 213.77.62.* 24.03.06, 10:29 dziękuję za odpowiedzi. problem polega na tym, że "wąska" pralka to taka do 35 cm glębokości. mam do wyboru candy i lg... Odpowiedz Link Zgłoś
angielka5 Re: pralki Candy 24.03.06, 22:07 Mam Candy od 8 lat. Przez cały ten czas- bez najmniejszych problemów.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś