Gość: colibri7 Re: piekarnik electrolux eob 4630x IP: *.forweb.pl 27.04.06, 22:00 czy ktoś może korzysta z takowego i mógłby podzielić się opinią? i może ktoś potrafi mi wyjaśnić różnicę między piekarnikami electroluxa do zabudowy słupkowej i podblatowej? czy mogą być stosowane zamiennie? w sklepie nie potrafili mi tego wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
lepremo Re: piekarnik electrolux eob 4630x 28.04.06, 10:18 Witam Mam inny piekarnik Electroluxa więc w tym względzie nie mogę Ci pomóc natomiast wyjaśnię nazewnictwo o które pytasz. Kuchenka podblatowa to taka która ma wbudowane sterowanie do płyty ceramicznej lub gazowej więc może byc zamontowana tylko pod blatem i oczywiście pod taką płytą. Natomiast kuchenka słupkowa to taka bez sterowania płytą więc możesz ją zabudowac gdziekolwiek niezaleznie od płyty gazowej lub elektrycznej - oczywiście możesz ja tez wbudować pod blat (pomimo mylącej nazwy) - dla przykładu ja tak mam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamelia Re: piekarnik electrolux eob 4630x IP: *.elpos.net 21.06.06, 22:48 Podbijam. Proszę o opinię czy ten piekarnik plus płyta EHG671X to dobry wybór? Koszt kompletu ok. 1650zł. Odpowiedz Link Zgłoś