Dodaj do ulubionych

sklep internetowy max24

IP: *.petrus.com.pl 01.05.06, 21:32
Witam,
czy ktoś z Was korzystał ze sklepu internetowego max24?
www.max24.pl/sklep/ Jakie macie wrażenia, czy nie było problemów z
terminami, jakością itp? A może możecie polecić inne sklepy tego typu?
Dzięki!!
Obserwuj wątek
    • kamilia5 Re: sklep internetowy max24 01.05.06, 22:33
      Witam, jeżeli o mnie chodzi to proponuję na początek zajrzeć sobie na stronkę
      porównywarki cen (www.ceneo.pl). Wybierasz produkt, który Cię interesuje i od
      razu masz gotowe zestawienie sklepów, w jakich możesz go dostać, zestawienie
      cen (ważne, bo w końcu o to chodzi żeby kupowac jak najtaniej:), opinie
      internautów, informacje techniczne o produkcie. Noi i najważniejsze - te sklepy
      są pewne i sprawdzone więc nie ma potem problemów ze zwrotami, reklamacją itd.
      Pozdrawiam
      • kn333 Re: sklep internetowy max24 02.05.06, 14:16
        Witam.
        Ja z autopsji mogę zdecydowanie polecić ten sklepik. Zrobiłęm u nich spore
        zakupy (ponad 4500pln), dostałem rabat, darmowy transport i wniesiono mi to
        wszystko gdzie wskazałem. Jak dla mnie to wszystko jest OK. Towar sprzawdziłem,
        wszystko działa.Gwarancję wyślę pocztą w celu podbicia, mimo iż kierowca mial ze
        sobą pieczątki. WOlałem jednak sprawdzić zanim przyklepnę. Co do płatności - też
        nie ma problemu, zapłaciłem bez żadnych opłat przy odbiorze.
        Zakupy zrobiłęm w sobotę 29.IV i mogę zdecydowanie ich polecić.
        Pozdrawiam
    • Gość: Ania Re: sklep internetowy max24 IP: *.acn.waw.pl 02.05.06, 19:44
      Ja osobiście mogę polecić sklep www.maximedia.pl
      Kupowałam u nich cały sprzęt AGD lodówka, pralka, kuchenka gaz-elekt, okap,
      odkurzacz,kuch mikrofalowa. Dostawa szybka bezproblemowa. Mają niższe ceny niż
      w tym sklepie max24.
      A jeżeli chodzi o stronę ceneo to niestety wiele sklepów się tam nie pojawia
      przy wyszukiwaniu produktów.
      Tylko firmy, które mają z nimi podpisaną umowę.
      • Gość: booster Re: sklep internetowy max24 IP: *.petrus.com.pl 04.05.06, 17:42
        Dzięki, faktycznie chyba skorzystam z rady, bo w max24 nawet na maila nie
        raczyli odpowiedzieć...
        • bozka_24 Re: sklep internetowy max24 04.05.06, 21:40
          Robiłam zakupy w sklepie www.media-market.pl Szybka
          realizacja,transport,zapłata na miejscu.Nie ma ich w porównywarce "ceneo" ,a
          ceny mają interesujące -polecam.
        • kn333 Re: sklep internetowy max24 05.05.06, 06:47
          Gość portalu: booster napisał(a):

> Dzięki, faktycznie chyba skorzystam z rady, bo w max24 nawet na maila nie
          > raczyli odpowiedzieć...

Mi odpowiadali każdego dnia ok godz.17. Zważ na to iż jest dłuuuugi weekend.
          Pozdrawiam
          • Gość: booster Re: sklep internetowy max24 IP: *.petrus.com.pl 06.05.06, 19:34
            faktycznie odpowiedzieli, ale konkurencja ma lepsze ceny, łącznie zyskuje
            prawie 600zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka