Dodaj do ulubionych

zmywara wolnostojąca 60 cm biała

22.05.06, 21:53
która, myślę o ostatniej, istotne jest dla mnie pół wsadu i dobre blokady

megamedia.pl/agd-zmywarki-zmywarki-60cm/bosch-sgs-53e62eu.php
megamedia.pl/agd-zmywarki-zmywarki-60cm/electrolux-esf-6160.php
megamedia.pl/agd-zmywarki-zmywarki-60cm/siemens-se-25e254eu.php
megamedia.pl/agd-zmywarki-zmywarki-60cm/whirlpool-adp-4615.php
będę wdzięczna za opinie

pozdrawiam
Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: zmywara wolnostojąca 60 cm biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:20
      Ja nie zupełnie na temat, ale mam pytanie: czy opcja z 1/2 wsadu to to samo co
      mycie tylko w górnym lub dolnym koszu czy chodzi o coś zupełnie innegi i na czym
      ewentualnie polega?
    • Gość: ale_kaszana Re: zmywara wolnostojąca 60 cm biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 06:49
      Ostrzegam wszystkich!!!!!
      Megamedia - Wrocław. Bardzo słabo.Nawet gorzej-TRAGEDIA!!! Kupiłem toster i
      czajnik, takie z tych droższych (czajnik n.b.prawie 500, toster 200). Jak
      przywieźli, to sprawdziłem, że wszystko dobrze-ale toster sie okazał
      plastikowy, czego nie było widac na reklamie-więc chcę zwrócić, zgodnie z
      regulaminem. Pakuję porządnie w 3 pudełka, żeby sie nie uszkodziło. I tu haczyk
      mały-ja mam zamówić kuriera. No dobrze. Zamawiam. Kurier z Masterlink
      oczywiście nie przyjeżdża. Ja piszę pismo z reklamacją. Wtedy przyjeżdża. Po
      czym z Megamedia dostaję pismo, że toster przyjechał do nich uszkodzony, i tu
      pokazują fotografie. Oczywiście, weź im teraz udowodnij, że wysłałeś artykuł w
      dobrym stanie. Oni, że
      jak wgnieciony, to mi wysyłają z powrotem. Tak więc, mam ten toster, którego
      nie chciałem, zapłaciłem za transport 3 razy, a za karę, że mi się zachciało go
      wymieniać, jeszcze mi go wgnietli. Szczerze mówiąc, nie wiem, kto wgniótł - czy
      kurier, bo scheissMasterlink dostał pismo z reklamacją, czy Megamedia-porażka,
      dlatego, żeby nie uznac zwrotu. Czyli, q..., 300PLN psu w ...
      Uff. SABENA-Such A Bloody Experience Never Again.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka