news7 03.02.05, 17:20 Towarzystwo się zanonimowało ( nie mylic z animacja). To tylko donosy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horton3 Re: Ale jaja-who is who 03.02.05, 17:26 ja wiem ,ze jestem soba:))) ale wszystkie nasze zpomniane brothers powychodzily z jamek ,gdyz sie nareszcie moga przegrupowac:))) biedaczyska jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
1wsze_gacie_usa Re: Ale jaja-who is who 03.02.05, 18:04 a ja mam agencje i one mi mowia kto jest kto Odpowiedz Link Zgłoś
1wsze_gacie_usa Re: Ale jaja-who is who 03.02.05, 18:14 muminek4 napisał: > a czy to agencja towarzyska? chlopcy bawia sie z chlopcami, dziewczynki z dziewczynkami, czasami sie mieszamy Odpowiedz Link Zgłoś
muminek4 Re: Ale jaja-who is who 03.02.05, 18:15 1wsze_gacie_usa napisała: > muminek4 napisał: > > > a czy to agencja towarzyska? > > chlopcy bawia sie z chlopcami, dziewczynki z dziewczynkami, czasami sie mieszamy. no to politycznie poprawni jestescie,to nuuuuuuuuuudne. > Odpowiedz Link Zgłoś
1wsze_gacie_usa Re: Ale jaja-who is who 03.02.05, 18:34 wpadnij to zobaczysz, mamy rozne zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
muminek4 Re: Ale jaja-who is who 03.02.05, 18:37 1wsze_gacie_usa napisała: > wpadnij to zobaczysz, mamy rozne zabawki ja tez dziekuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
news7 Re: Ale jaja-who is who 03.02.05, 18:32 Ja jestem nowy,bo się odnawiam. Kiedyś byłem (nieważne),a teraz mam nową skórkę. Przyznam jednak, że głupio tak od nowa szukać, kto jest kto i skąd donosi. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ej ty szutnik 03.02.05, 18:35 ladnie to tak sie ukrywac i jeszcze pretensje do innych miec? Odpowiedz Link Zgłoś
news7 Re: ej ty szutnik 03.02.05, 18:45 Chciałem ( o pardon chciałam) Ci wyznać miłość, ale kiedy mnie tak naszło i szybko weszłam na Twój post ma się rozumieć, to wyszedł mi ten napis w stylu rozmowa będzie kontrolowana, proszę się zalogować...i mi przeszło. Stara Zydówa Odpowiedz Link Zgłoś
muminek4 Re: Ale jaja-who is who 03.02.05, 18:36 odnawianie jest swietne,gdyz stare trolle nie moga sie polapac,nie mowiac o tym,ze te stare utarte i przypisane grzechy juz tu nie pasuja. nu jak na przyklad dana moze rzucac kalumnie na hortona albo muminka i grzmiec,ze to paskudne antysyjamy, to zupelnie traci swoj urok,nie to co.....:)))))niech zyje bal maskowy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1wsze_gacie_usa Re: Ale jaja-who is who 03.02.05, 19:01 a mnie i tak nikt nie wyroloje, ja mam jaja Odpowiedz Link Zgłoś