Gość: Krzycho IP: 193.111.145.* 29.06.06, 09:44 Czy ktos korzystał z oferty Studia mebli kuchennych Alfa w Radomiu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 10:28 spytaj w tej firmie czy sie ona czasem nie nazywała wczesniej beta ,a troche pózniej jeszcze omega teraz jak mówisz alfa jak firma zmienia co kwartał nazwe ,a nie ma nawet na tyle polotu zeby zmienic nazwe na inna niz alfabet grecki , to daje chyba do myslenia a co to juz chyba sam pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: meble kuchenne IP: *.acn.waw.pl 03.07.06, 07:15 mnie zszokowala, potem rozsmieszyla wycena mebli do mojej mini kuchni - za kuchnie z plyty mdf niespelna 3m wyszlo im 12 tys. pln... podziekowalam im, z uslug nie skorzystam te sama kuchnie brw wyceniono na niespelna 6 tys. (wiem ze brw ma rozne opinie, ale roznica ponad 100% w cenie to lekka przesada), a zrobie ja w koncu u stolarza, a nie w zadnym studiu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 08:16 cos mi sie wydaje ze ktos robi nas w konia albo mija się z prawdą nie jest mozliwa wycena mebli z mdf za 4000zł metr bierzący to raczej bzdura lub błąd tym bardzej ze firma ta nalezy do najtanszych równiez cena 6000zł za 3 metry kuchni w brw wydaje się lekko przesadzona w centrum targówek (gazeta wyb) rozsyłała reklamy do uzytkowników sa kuchnie gawin meble sa tam b przyswoite meble za ok 1000zł cos koło 3 m z płyty meblowej + pcv wyglada to przyswoicie korpusy tez w pcv pewnie ze to nie hth ale tez nie ta cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:14 no jesli ktos robi kogos w konia, to te studia kuchenne, bo nie wiem co autor mial na mysli, ze ja sie pomylilam? w brw wyrysowalismy kuchnie (seria modern line, mdf), za 6100 wyszla taka z dodatkowymi szafkami powieszonymi nad szafkami gornymi, cena obejmuje wszystko, wlacznie z montazem i 2 punktami swietlnymi. bez szafek dodatkowych cena nizsza o 800 zl. wyslalam te sama kuchnie do wyceny do 5 miejsc, m.in. do Alfa z Radomia, dostali rysunek (z wymazanymi szafkami gornymi) i dodatkowo dokladnym opisem - malo prawdopodobna wydaje mi sie pomylka... tym bardziej, ze napisalam do nich, iz zaskoczyla mnie tak wysoka wycena. nie odpowiedzieli wiem, ze takie meble mozna zrobic tanmiej, dlatego nie skorzystam ani z oferty brw, ani studia alfa m. Odpowiedz Link Zgłoś