ania_jagodowa 31.07.06, 11:58 witam Czy można "zwykłą" umywalkę łazienkową wpuścić w blat i zabezpieczyć silikonem? Czy ktoś z Państw ma tak zamontowaną umywalkę? Czekam na wskazówki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: umywalka w łazience IP: *.chello.pl 02.08.06, 10:49 oczywiscie, ze mozna! ja tak niemam, ale jestem projektantem i bardzo czesto tak robie! moge wyslac zdjecie ostatniej umywalki wpuszczonej w blat, szafka byla robiona na zamowienie u stolarza! wyszlo super! Odpowiedz Link Zgłoś
a0151 Re: umywalka w łazience 02.08.06, 21:21 ja też poproszę o zdjęcie na rozpeda@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ulalas Re: umywalka w łazience 03.08.06, 09:31 ja też poproszę te zdjęcia ulalas@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: umywalka w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:51 To ta umywalka była wpuszczona w blat, czy była od dnią robiona szafka ? Zwykłe umywalki mają to do siebie, że trzeba je przymocować do ściany, bo nie maja rantów żeby oprzeć się na blacie. Chyba, że jest to umywalka do której producent proponuje tez szafkę, to wtedy jest ona przystowana do zamoowania i bardziej na blacie niż w blacie. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: umywalka w łazience 04.08.06, 15:48 akurat TA umywalka, byla zamocowana do sciany standardowo, a wszystko reszte bylo robione pod nia! Odpowiedz Link Zgłoś