Dodaj do ulubionych

kuchnia w Wawie - pilnie - prośba o namiary

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.08.06, 19:28
Witajcie,
potrzebuje pilnie namiary na stolarza/ studio kuchenne w Wawie, z którego
jesteście zadowoleni - zarówno jakościowo jak i cenowo. Przeczytałam już kilka
wątków w tym temacie, niemniej jednak będę wdzięczna za kolejne namiary na
rudozielone@yahoo.com.

Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • shadokas Re: kuchnia w Wawie - pilnie - prośba o namiary 07.08.06, 01:07
      Wlasnie jestem po remoncie kuchni i naprawde moge polecic fabryke po Warszawa
      Chobot. Uwierz mi wszystkie studia kuchenne tam wykonuja mebelki, wiec ja
      zglosilam sie bezposrednio i cena byla zaskakujaca (oczywiscie pozytywnie).
      Wykonanie SUPER, male minusy to trzeba sie tam przejechac conajmniej dwa razy
      (a to kawaleczek od Warszawy) i fajnie jak sie ma wstepna wizje kuchni, bo to
      bardziej stolarze prowadza Twoje zlecenie niz projektanci...wiec czasami ich
      pomysly traca myszka :) ALE I TAK SIE BARDZO OPLACA. Polecam
      • Gość: maja Re: kuchnia w Wawie - pilnie - prośba o namiary IP: *.pl.otis.com / 192.249.39.* 07.08.06, 09:27
        Super, bardzo dziękuję za informację. Wczoraj nawet natknęłam się na tę fabrykę
        przeglądając różnie ogłoszenia w internecie :-). Czy ktoś jeszcze może mi kogoś
        polecić???

Serdeczne pozdrowienia
      • Gość: maja Re: kuchnia w Wawie - pilnie - prośba o namiary IP: *.pl.otis.com / 192.249.39.* 07.08.06, 09:27
        Super, bardzo dziękuję za informację. Wczoraj nawet natknęłam się na tę fabrykę
        przeglądając różnie ogłoszenia w internecie :-). Czy ktoś jeszcze może mi kogoś
        polecić???

Serdeczne pozdrowienia
        • Gość: maja Re: kuchnia w Wawie - pilnie - prośba o namiary IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.08.06, 16:34
          Drodzy Forumowicze,

prosze pomozcie, widze sporo zadowolonych osób, podajcie proszę namiary.

Pozdrowienia
    • Gość: gość Re: kuchnia w Wawie - pilnie - prośba o namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 00:27
      a ja mam namiary na firmę, która robi meble na frontach z chobotu, ale znacznie
      taniej niż w chobocie, projekt i wycena bezpłatna, podaję telefon do biura 022
      771-41-75
      • Gość: mochoc99 tylko nie CHOBOT!!! IP: *.acn.waw.pl 25.08.06, 18:46
        Szczerze odradzam Chobot. Tak naprawde, trudno mi powiedzieć cokolwiek dobrego
        o tej firmie, ale po kolei:

- moja kuchnia była montowana przeszło 4 miesiące (w umowie 30 dni).

- montaż kuchni, pomimo wcześniejszych zapowiedzi o dwóch wizytach, odbywał się
        w 6 etapach (musiałem urywanć się z pracy, brać urlop, itd.)

- niesolidność pracowników, ciągłe przekładanie terminu montażu z
        najróżniejszych powodów: ...jeden z monterów miał imieniny i nie był w
        stanie ... popsuło się auto i nie mieli jak dojechać ... lakiernia nie zdążyła
        polakierować ... nagła sytuacja rodzinna, itp. (w sumie około 20 razy).

- jakość wielu detali nie dorównuje IKEA. Cena natomiast 3 razy wyższa.

- nadal czekam na gwarancję, chociaż już przestałem wierzyć, że ją otrzymam. Po
        ostatniej rozmowie z właścielem firmy J. Prajsnarem (który na marginesie
        mówiąc, strasznie mnie rozczarował poziomem rozmowy, ale cóż w dzisiejszych
        czasach nawet największy kretyn może mieć własny biznes) dowiedziałem się, że
        gwarancja i tak mi się do niczego nie przyda, ponieważ meble się nie psują, a
        jeżeli już, to zawsze jest wina złego użytkowania.

Jednym zdaniem: Totalna amatorka, brak szacunku dla klienta, mierna jakość.

SZCZERZE NIE POLECAM!!!!!

MICHAŁ OCHOCKI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka