Dodaj do ulubionych

pralko-suszarki - co o nich sądzicie?

IP: *.publikator.com.pl 09.08.06, 15:36
Zastanawiam się nad zakupem pralko-suszarki; mam już dość widoku wszędzie
suszącego się prania. Czy ktoś użytkował taki sprzęt? Jakie ma on zalety i
wady? Czy w ogóle warto się tym interesować? Proszę o rady i Wasze
doświadczenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: pralko-suszarki - co o nich sądzicie? IP: 213.17.223.* 09.08.06, 15:59
      zalety:brak rozwieszonego prania, pranie suche, ciuchy ładnie pachną są przyjemne w dotyku; wady:duże zużycie prądu,mała ładowność, tzn.jeśli pralkosuszarka ma pojemnośc 5kg suchej bielizny do prania to jak chcesz suszyć można tylko 2,5kg włożyć...ogolnie nie mam tego sprzętu ale raczej bym nie kupił...
      • Gość: bara Re: pralko-suszarki - co o nich sądzicie? IP: *.publikator.com.pl 10.08.06, 10:27
        Dzięki.
    • Gość: magie Re: pralko-suszarki - co o nich sądzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 17:29
      Mam pralko-suszarkę firmy ARDO od 10 lat i musze przyznać, że prawie wcale nie
      korzystam z suszarki. Pralka spisuje się świetnie. Ale - to prawda, że suszarka
      zużywa dużo prądu, bo długo się suszy, i wcale pranie tak ładnie nie pachnie i
      trzeba uważać przy nastawianiu temperatury bo może okazać się, że na metce jest
      napisane co innego a potem wyjmujemy z suszarki ubranka i pościel dla lalek.
      Ale myślę, że obecne pralko-suszarki są napewno bardziej nowoczesne i warto
      zapytać o opinię jakiegoś doświadczonego mechanika z serwisu AGD (nie
      sprzedawcę, bo oni niestety nic nie wiedzą o sprzedawanym sprzęcie)
    • zielony_listek archiwum 10.08.06, 11:26
      Poszukaj w archiwum, podobne wątki pojawiają sie co jakis czas i juz się
      ludziom nie chce odpisywac :-(
      Ja polecam, dlaczego - znajdziesz w archiwach forum :-)
      pozdrawiam
      zielony_listek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka