krokus77 08.09.06, 16:17 Czy ktoś korzystał z ich usług? Jesli tak to proszę o informacje na temat współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SYLWIA Re: Firma STOL-ART - czy ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:26 ja bylam w mieszkaniu pokazowym tam byla kuchnia przez nich robiona super wygladala, ale przedemna wykanczanie kuchni i jeszzce nie kozystalam z ich uslug Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Firma STOL-ART - czy ktoś zna? IP: *.aster.pl 13.09.06, 21:48 Nie wiem, czy to ta sama firma (moja ma zakład na Pradze Południe, stoisko na Bartyckiej). Zrobili mi fantastyczne drzwi i półki na książki (mieszkanie ma prawie 3 m wysokości). Gorąco polecam: superjakość, terminowość, słowem - takich fachowców ze świecą szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus77 Re: Firma STOL-ART - czy ktoś zna? 14.09.06, 21:47 To chyba nie ta sama. Ta specjalizuje się w szafach wnękowych, robią tez inne meble ale nie wiem czy drzwi również. Swoje stoisko mają w Jupiterze i w nowootwartym MEGA Centrum meblowym w Alejach Jerozolimskich 200. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus77 Re: Firma STOL-ART - czy ktoś zna? 14.09.06, 21:45 Wiem, że specjalizują się w szafach wnękowych ale nie wiem czy robią kuchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Firma STOL-ART - czy ktoś zna? IP: *.acn.waw.pl 15.09.06, 22:29 Ja mam dwie szafy robione przez nich. Wszystko ok - terminowo, fachowo, zgodnie z zyczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś