Dodaj do ulubionych

rury odpływowe w łazience

IP: *.mlyniec.gda.pl 28.10.06, 22:45
czy rury odpływowe w łazience powinny być na zewnątrz czy wkute w ścianę?
mieszkanie jest w trakcie budowy i zastanawiam się czy powinnam żądać od
dewelopera, żeby to wszystko pochował.
szczególnie pod umywalką - szafka podumywalkowa w takim stanie rur jak teraz
może być tylko na wymiar. zaproponowano mi że przecież murek mogę zrobić....
prawie zaczęłam krzyczeć!
Obserwuj wątek
    • Gość: kreatywni Re: rury odpływowe w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 01:44
      Rurę odpływową od umywalki mam zupełnie schowaną w ścianę. Schowałam ją przy
      okazji remontu. Myślę, że podczas budowy mieszkania tym bardziej nie powinno
      być z tym problemu.
      • Gość: m. Re: rury odpływowe w łazience IP: *.mlyniec.gda.pl 29.10.06, 09:14
        dokładnie - nie powinno być z tym problemu to dlaczego ma to robić moja ekipa,
        która będzie wykanczała mieszkanie. wiem, że to jest mozliwe ale chcę żeby
        mieszkanie z pochowanymi rurami oddal mi już deweloper
        • mm607 Re: rury odpływowe w łazience 30.10.06, 15:33
          tez odebrałam mieszkanie od dewelopera i mam tak samo rury na wierzchu- nie w
          ścianie..może jest taka zasada budowlana teraz?
          • Gość: maska Re: rury odpływowe w łazience IP: *.rol.ar.krakow.pl 30.10.06, 15:37
            Jasne - za niedługo i przewody elektryczne będą na wierzchu a rury wam zrobia
            przeźroczyste abyście widzieli co nimi leci. Nie dajcie się wpuszczać w maliny.
            Walczcie o swoje
            • Gość: gość Re: rury odpływowe w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 15:52
              Deweloperzy to badziewiarze.Dzięki nim mamy więcej pracy - rury na
              wierzchu,krzywe sufity i ściany.W imieniu wszystkich zajmujących się
              wykańczaniem wnętrz DZIĘKUJĘ polskim deweloperom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka