Gość: docent IP: *.crowley.pl 08.12.06, 16:08 prosze o pomoc.podwieszam sufity wlasnie i nie wiem na jakiej wysokosci sie podwiesza tak aby wlozyc jarzeniówki od góry tak zeby oswietlały ładnie sufit a zeby ich nie było widac.dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yapkovitz Re: podwieszane sufity 09.12.06, 17:39 Interesujace, jak to sobie ludzie za wlasne pieniadze robia krzywde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huba buba Re: podwieszane sufity IP: 82.160.17.* 10.12.06, 21:30 ze co??? jaka krzywda??????? o Co Ci koles biega??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabolek Re: podwieszane sufity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 10:24 a wiesz jakie to jest piękne miejsce dla kurzu brr ? Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: podwieszane sufity 11.12.06, 19:02 No ja też się nad tym nieraz zastanawiam... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubabuba Re: podwieszane sufity IP: 82.160.17.* 24.01.07, 15:36 dlaczego?? ja nie mówię o jakiś dziwactwach,falach, spiralach, tylko o zwykłym podwieszanym suficie, o takim samym kształcie jak zwykły, tyle że jest on opuszczony o jakieś 10 cm, aby mogły zmieścić się transformatory. Wykonany z płyty g-k. żadnej dziury w nim nie ma, żadnej wolnej przestrzeni, przez którą mógłby dostać się kurz czy cuś..... Mam taki sufit i jestem z niego baardzo zadowolona !!!! Odpowiedz Link Zgłoś