kamilka.o 15.12.06, 12:55 Mam pytanie, czy nad pralką ładowaną od przodu można umieścić blat? Slyszalam rozne opinie, czy szkodzi to pralce?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meq76 Re: pralka pod blatem 18.12.06, 12:06 można jak najbardziej, pralce raczej nie szkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewaktw Re: pralka pod blatem 18.12.06, 14:09 Oczywiście, że można. Sama tak miałam w kuchni przez 9 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
vascator Re: pralka pod blatem 19.12.06, 23:24 Mozna,tylko jesli ustwiasz pralke NIE DO ZABUDOWY w meblosciance bron boze nie przykrecaj jej do blatu polaczonego z ciagiem szafek,ani do szafek.Wibracje na wirowaniu moga rozwalic mebloscianke.Po prostu wsun pralke,po bokach zostawiajac po ~3cm wolnego miejsca. Jaka masz pralke?Jesli jakas stara wiatke/gracje/weste czy tamata to moze byc zle,bo te pralki lubia spacery w czasie wirowania.Jesli pralka jest jedna z nowszych stawiaj ja spokojnie. A pralce to absolutnie nie szkodzi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka.o Re: pralka pod blatem 21.12.06, 13:26 DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA WYPOWIEDZI :)) BARDZO MNIE UCIESZYLISCIE :)ps. a moze ktos ma zdjęcia swojej łazienki z takim blatem??? :) pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś