tull 18.12.06, 11:24 Spotkaliście się kiedyś z takim problemem? Ubrania prane zgodnie z instrukcją, po wyjęciu - ciemne nieregularne plamy... Każda wskazówka będzie cenna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Pralka plami ubrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 12:05 Może być to smar z łożysk, zadzwoń do serwisu :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Pralka plami ubrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 12:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=653&w=38935660&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
vascator Re: Pralka plami ubrania 18.12.06, 15:06 To moze byc wina fartucha,tj gumowej uszczelki w drzwiach pralki.Mogl sie zuzyc, wciaga i brudzi ubrania w czasie prania.Sprawsdz,jak szeroka jest szczelina miedzy krawedza bebna i fartucha.Jesli bedzie nienaturalnie szeroka- napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Pralka plami ubrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 23:06 Witaj, ja miałam podobny problem: zaczęło się od małych plamek-myślałam wtedy,że to rdzewieją zatrzaski w ciuszkach dzieci, aż pewnego dnia całe pranie brudne. Okazało się, że to łożyska; koszt naprawy ok.250 zł. Zdecydowaliśmy się na nową pralkę (stara miała już prawie 10 lat). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aluszru Re: Pralka plami ubrania 05.01.07, 19:03 Wyobraźcie sobie, że ja tez mam plamy na praniu. Ale juz doszłam od czego. Od płynu do płukania!!! Własnie takie szare plamy od niebieskiego płynu. A wpadłam na to jak uzyłam płynu czerwonego. Plamy były różowe :-)) Powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś