Dodaj do ulubionych

Do mjkmjk.

03.02.07, 20:33
Hejka mam pytanie. Mam tą samą pralkę co ty czyli siemensa wm14e460pl. mam pytanie co do piętnastominutowego programu: czy u ciebie też pobiera tak dużo wody na ten program?w mojej to sięga aż krawędzi drzwczek na tym programie. na bawełnie albo syntetykach wody jest w bębnie troche ok. na wysokość zabieraka. a poza tym? czy masz to zraszanie ciuchów od góry? z tego wybrzuszenia jakby? dzięki, pozdrawiam orchid.
Obserwuj wątek
    • Gość: mjkmjk Re: Do mjkmjk. IP: *.ists.pl 03.02.07, 21:31
      Prawde mówiąc nie używałem jeszcze tego programu, więc nie umiem powiedzieć. Na
      innych programach wody zbyt wiele nie widać, nawet się na początku dziwiłem, że
      jej tak mało. W poprzednich pralkach zawsze linia wody była przynajmniej lekko
      powyżej fartucha, a tu nie. Ale pierze i płucze bardzo dobrze. Zraszaniu się
      nie przyglądałem, bo jakoś tak się składa, że zawsze pralka jest na full i nic
      nie widać. Najlepsze jest jak zaczyna wirować :) Stary Whirpool przy 800
      obrotach chciał wyjść z łazienki pomimo regulacji, a ta przy 1400 prawie sie
      nie rusza.
      • Gość: orchid11 Re: Do mjkmjk. IP: 213.17.223.* 03.02.07, 22:45
        aha. no dzięki mimo wszystko. wody rzeczywiście mało ale płucze dobrze. miałem starą candy co pobierała wody tak względnie ale płukała fatalnie po 3 cyklach. ja uwielbiam dźwięk wirowania. to jak zaczyna wirować, moment wejścia na 1400 oobrotów i jak kończy wirować-ten dźwięk jest niesamowity! :D
        • Gość: mjkmjk Re: Do mjkmjk. IP: *.ists.pl 03.02.07, 23:10
          Wartuje tej kasy, nie? :)
          • orchid11 Re: Do mjkmjk. 04.02.07, 12:41
            no oczywiście! kocham ją :D a ten pomarańcz też jest cudny!. ;)
            no i ta rosa w szufladce.... aha. jakiego programu najczęściej używasz? ja bawełny, sporadycznie jak same gacie i kkoszulki to eco.
            • Gość: mjkmjk Re: Do mjkmjk. IP: *.ists.pl 04.02.07, 14:39
              Jaki znowu pomarańcz??
              Już przestań, bo to podniecanie się pralką zakrawa na jakąś ...filię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka