Dodaj do ulubionych

Umywalka Catalano

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 14:48
Znalazłam w internecie umywalkę firmy catalano o nazwie "Domino" w promocji. Bardzo mi się podoba kształt ale czy ktoś mi powie coś więcej o tej firmie.
www.poldom.szczecin.pl/html/zdjecia/promocje/nowe/7c.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Umywalka Catalano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 14:55
      To jeszcze ja . Może poradzicie coś podobnego ale w rozsądnej cenie?
    • Gość: miastus Re: Umywalka Catalano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 14:58
      L'Azienda nasce nel 1967 dall'associazione di un gruppo di persone con competenze manuali, secondo una consuetudine,diffusa nel distretto di Civita Castellana. Seguendo tutte la fasi dell'evoluzione di saper fare di tipo artigianale in un tipo industriale, la Catalano è passata dalla produzione monotipologicadi sanitari degli anni settanta, alle collezioni firmate da stilisti (collezioni Balestra), negli anni Ottanta, diventando negli anni Novanta la prima realtà produttiva design oriented del distretto. Oggi è tra le più importanti aziende del sanitario in Italia, con 200 addetti e uno spazio produttivo di 45.000 mq, una distribuzione capillare in tutto il paese e una presenza significativa in diversi mercati internazionali.

zapomnialem nazwiska prezesa

...a tak powaznie to bardzo ciekawe wzornictwo, jesli cena przystepna to nawet bym sie nie zastanawial, pod warunkiem ze bedzie pasowala do wnetrza

www.catalano.it/english/index.htm
      • Gość: Asia Re: Umywalka Catalano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:28
        wiem że to włoszczyzna ale czy jakościowo warta grzechu ? Bo o włoskich produktach różnie mówią.
        • Gość: miastus Re: Umywalka Catalano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:51
          trudno mi cos konkretnego powiedziec bo nie uzywalem, coz, nie jest to zrobione z ciasta, ot ceramika ktora ulegnie pod kazdym mlotkiem ale jesli bedziesz traktowac ja jak nalezy to bedzie cieszyc oko dlugie lata, tu mysle wazniejszy jest wyglad, ten styl ktory jak sama dobrze wiesz nie latwo spotkac, jesli porownac ten zlew do innych produktow to wg mnie jest to raczej ferrari niz fiat
          • Gość: Asia Re: Umywalka Catalano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:13
            Dzięki - Podbudowałeś mnie.
    • nathalka2 Re: Umywalka Catalano 21.02.07, 09:59
      Witaj,
      ja tez sie zastanawiam, a wlasciwie juz wiem, ze kupujemy Catalano - bardzo,
      bardzo podoba nam sie wzornictwo. Wybralismy serie Zero (umywalki) i Verso
      (toalety i bidet).
      Sam material prezentuje sie bardzo dobrze, no i to wzornictwo!!!
      • thomix Re: Umywalka Catalano 21.02.07, 22:40
      • thomix Re: Umywalka Catalano 21.02.07, 22:41
        witam,
        też mam miskę WC Catalano Verso - jest super, podobnie jak umywalka Fuori Box
        firmy Artceram - polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka