Dodaj do ulubionych

limonkowe fronty?

21.04.07, 11:54
Hej,
wymarzyłam sobie fronty w kuchni w kolorze limonkowym (żółto-zielonkawy, ostry) raczej na wysoki połysk. Czy ktoś widział takie cudo w ofercie producentów (Wwa i okolice)? Ja widziałam jedno, w Domotece, ale sama projektantka odradziła mówiąc że ten włoski producent ma szalone ceny i zaproponowała polskie meble, których kolorki to już niestety nie było to... może być nawet dość drogo, bo kuchnia mała i nie będzie 2 pełnych rzędow szafek. ale marzy mi się ta limonka a reszta ciemna. Ludzie czasem robią drewniane meble i limonkowe kafle lub ścianę, a ja chciałabym odwrotnie;)
Obserwuj wątek
    • abeba Re: limonkowe fronty? 21.04.07, 11:56
      no ewentualnie jaskrawo jasno zielone, taka pierwsza wiosenna trawka. W kazdym razie nie żółte!!!
      • Gość: ergokuchnie Re: limonkowe fronty? IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 13:47
        Jeżeli taki kolor jest w palecie barw ICA lub RAL
        to każde studio które ma w ofercie meble z MDFu lakierowanego wykona taki
        mebel.
        • Gość: abeba Re: limonkowe fronty? IP: *.2a.pl 23.04.07, 22:55
          no właśnie jak oglądamy podstawową paletę RAL to nie do końca jest to. Czy ktoś zna studio z bogatszą paletą RAL Design?
    • Gość: michał Re: limonkowe fronty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 00:16
      I spełniaj swoje marzenia.Nie daj sie odwodzic od tego.To twoja kuchnia i to Ty
      masz w niej dobrze sie czuć.Taka żółto-zielonkawa ostra i do tego na dobrze
      dobranym korpusie i z odpowiednim sprzętem naprawdę jest bardzo ładna.W takim
      lakierze są polskie kuchnie wykonywane w lakierach z katalogu ICA.Niestety na
      ich stronie ten kolor nijak ma sie do rzeczywistości.Wiem tylko,że napewno w ich
      lakierach są kuchnie f-my ELPRIM-WIKA.Ceny są duzo niższe niż włoskich i
      niemieckich.Wejdź na ich stronę.Poszukaj telefonów do firm w Warszawie i okolicy
      .Zapytaj może któryś ma wzornik frontu w tym kolorze.Pojedź.Zobacz i decyduj.
    • Gość: ewka Re: limonkowe fronty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 09:45
      Polecam stolarza, który wykonuje meble kuchenne i pokojowe, garderoby, pawlacze
      itp. z materiałow naturalnych, laminatów oraz płyt MDF. Wykańczanie w
      lakierach /różnych/, woskach, politurze. Projekty. Warszawa
      tel.022-896-19-49, 0601-733-361, email: wapmeble@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka