Dodaj do ulubionych

Meble na wymiar

IP: *.sm-rozstaje.pl 23.08.07, 09:37
postanowiliśmy zrobić w łazience mebelki na wymiar,gdyz mamy tzw.
nietypowe ksztalty:)
mamy opcje żeby zamówić w firmie Oristo
www.oristo.pl
czy ktoś kiedyś korzystał z usług tej firmy?
jakie inne firmy polecilibyście?
Obserwuj wątek
    • zofia09 Re: Meble na wymiar 15.12.22, 11:23
      Ja serdecznie polecam www.meble-flaming.pl/ - pełen profesjonalizm!
    • kawkanawynos Re: Meble na wymiar 25.01.23, 08:59
      A macie już płytki? Jeśli chodzi o płytki to ja zamawiałam stąd www.tiles.com.pl i jestem bardzo zadowolona :)
    • panparagwaj Re: Meble na wymiar 29.01.23, 23:18
      Do mebli przydał by się potem sprzęt adg, rtv polecam loterie sprzętu AGDRTV losujesz za darmo
      Podsyłam linka
      sites.google.com/view/loteriaagdrtv/strona-g%C5%82%C3%B3wna
    • mariuszm1991 Re: Meble na wymiar 16.02.23, 16:30
      polceam meble na wymiar, firma wojtas:
      katalog.di.com.pl/dirs/wojtas-meble-meble-na-wymiar-katowice-slask
      info-firm.net/dom/wojtas,szafy,na,wymiar,s,28430/
    • paxiewiczkamilek Re: Meble na wymiar 22.05.23, 18:30
      Spróbujcie się zapoznać z ofertą GM Chrząszcz. Zajmują się wykonywaniem mebli pod wymiar, są serio sprawdzoną firmą. U mnie wykonywali szafę na wymiar i meble do pokoi, w tym dziecięcego. Wiadomo nic na siłę, Pani Alicja to przemiła osoba i zawsze chętnie odpowiadała na moje pytania, wyjaśniała jakieś nieścisłości. Jak zrobisz większe zamówienie myślę, że warto spróbować ponegocjować cenę :)
      • lukasz987 Re: Meble na wymiar 14.06.23, 10:53
        Z całego serca polecam firmę RaWood (rawood.pl/) Robią dębowe meble na wymiar. Mam salon w stylu industrialnym/loft i meble wpasowały się idealnie!
    • seyamoss Re: Meble na wymiar 14.06.23, 14:36
      Polecam mantes.pl - takiej oferty w życiu nie widziałam. Maja wymiary od 40 cm do 210 cm chyba z 30 różnych kolekcji a kolorów i dekorów w pip :) Lofty, glamour, zielone, niebieskie szafki pod umywalkę. Troche oszalałam jak zobaczyłam katalog ale podpowiedzieli rzeczowo i praktycznie. Mam teraz fajną i przede wszystkim wygodna łazienkę
      • seyamoss Re: Meble na wymiar 20.06.23, 11:56
        seyamoss napisała:
        Tekst linku
        > Polecam mantes.pl - takiej oferty w życiu nie widziałam. Maja wymiary od 40 cm
        > do 210 cm chyba z 30 różnych kolekcji a kolorów i dekorów w pip :) Lofty, glamo
        > ur, zielone, niebieskie szafki pod umywalkę. Troche oszalałam jak zobaczyłam ka
        > talog ale podpowiedzieli rzeczowo i praktycznie. Mam teraz fajną i przede wszys
        > tkim wygodna łazienkę
    • michaelstudio Re: Meble na wymiar 19.06.23, 06:43
      Jesli chcesz meble na wymiar, to firma naprawde musi byc sprawdzona, a po drugie jesli bedziesz miała pralke pod zabudowe, to niech ja fachowiec zamontuje tak, żeby była mozliwośc wysunięcia w razie awarii. A gdyby taka nastapiła, to moge polecić krakowski serwis naprawczy pralek agd-naprawa-krakow.pl/pralki.html . Pozdrawiam.
    • fbhfgjhg Re: Meble na wymiar 22.06.23, 12:39
      Hej możecie zapisać się na darmowego konsultacje z architektami w Domotece w tą niedzielę odnośnie do projektowania kuchni i salonu , domoteka.pl/blog/bezplatne-konsultacje-z-architektami-w-domotece-n380
    • bartoszsuchocki Re: Meble na wymiar 14.09.23, 10:11
      Polecam firmę phu-gral.eu/ mają dobre i solidne meble kuchenne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka