Gość: rmaya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 18:35 rozważam położenie naścianę gresu o rozmiarze 80x80. czy ktoś z was odwazył się już na coś takiego czy raczcej odradzacie takie rozwiązanie?? jeśli ktoś ma to proszę o jakieś fotki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
musam Re: Ogromne płytki gresowe na ścianę 07.09.08, 21:12 ja tez mam podobny dylemat. Wprawdzie inny rozmiar 30x90, ale lazienka jest 4.5m x 2m i obawiam sie czy nie sa za duze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rm Re: Ogromne płytki gresowe na ścianę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 10:05 w łazience zdecydowałem się na gres naturale krem z opoczna. na ścianach 30X60 kładziony poziomo a na podłodze 30x30. cała łazienka jest w jednym kolorze i naprawde z każdą położoną płytką coraz bardziej mi się podoba. tak więc te co ty chcesz położyć też bądą super wyglądać. moja łazienka to jakieś 2,80 X 4,0m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmaya Re: Ogromne płytki gresowe na ścianę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 12:16 no dalej... czy nikt z Was nie zdecydował się na takie rozowiązanie??? proszę też o opinie. dodam że ma to być gres polerowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmaya Re: Ogromne płytki gresowe na ścianę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 12:16 no KAMAN :) dajcie jakieś rady... albo mi to odradźcie bo nie wiem co robić... :( Odpowiedz Link Zgłoś