Gość: Ann IP: *.gprs.plus.pl 03.11.08, 18:26 Czy ktoś oriętuje się ile kosztuje ramka aluminiowa Z9 ze szkłem matowym - satinato i ile kosztuje? www.ekpol.gd.pl/foto/cms/hf1.jpg Gdzie mogę to kupić? potrzebuję dwa fronty i dwa okucia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: df Re: Fronty aluminiowe + okucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 19:38 w Siemianowicach Śląskich na ul. Marii Konopnickiej 11 jest sklep akces www.akces.katowice.pl/ tam chyba cos takiego kosztuje ok. 230zł / sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Fronty aluminiowe + okucia IP: *.gprs.plus.pl 03.11.08, 20:30 Dziękuję za namiar :) im wiecej do porownania tym lepiej. Okucie jakie mnie interesuje to AVENTOS HF blum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Fronty aluminiowe + okucia IP: *.gprs.plus.pl 03.11.08, 20:56 Jeszcze mam jedno pytanie o reling czy występuje w jednym kolorze i obojetnie gdzie kupie... Czy jet jakiś wybor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Fronty aluminiowe + okucia IP: *.gprs.plus.pl 04.11.08, 20:32 niestety tam nie mają takich ramek frontów :/ więc czekam dalej na info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DziadekZ Re: Fronty aluminiowe + okucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 19:35 Proponuję tutaj: www.zobal.com.pl To jest producent ramek aluminiowych, współpracują z wieloma hurtowniami na terenie kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
szperacz.pl Re: Fronty aluminiowe + okucia 07.03.09, 22:06 Gość portalu: Ann napisał(a): System AVENTOS do drzwi składanych musi być odpowiednio dobrany do ciężaru drzwi,chodzi o tzw.siłownik.Ciężar drzwi zależy przede wszystkim od wielkości szafki i od materiału z jakiego są wykonane.Na podstawie Twoich informacji nie da się określić ceny całego zespołu.Druga sprawa to drzwi.Nie wiem czy zauważyłaś,że aby zamocować uchwyt w tych drzwiach muszą być nawiercone w szkle otwory.Nie jest to takie proste.Nie znam firmy w Polsce ,która robi takie szklane drzwi na zamówienie jednostkowego klienta.Producenci mebli najczęściej zamawiają takie drzwi w Niemczech i montują do wykonywanych przez siebie mebli.Przykro mi,że nie mogę Ci pomóc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś