05.10.13, 15:00
czy to, że się nie potrafi dokończyć porządków to depresja, czy jakaś inna franca ?
Na razie rozbebeszyłam wszystko i zastygłam otoczona nieładem. Poszłabym na rower na ten przykład bo piękna pogoda, ale też mi się nie kce : (
Obserwuj wątek
    • eszmeralda.i.papugi Re: Ditto, 05.10.13, 15:04
      to jets to "moje własne Idaho"
      • uwierz_w_to Re: Ditto, 05.10.13, 16:58
        to śmigamy eszmera na trzy tygodnie w świat, bo żona nie dała rady i wysiadła 50 kilo od gdańska z samochodu.
        • uwierz_w_to Re: Ditto, 05.10.13, 17:00
          a sprzątaniesmile olej zrobisz jak będziesz chciałabig_grin
          • uwierz_w_to Re: Ditto, 05.10.13, 17:10
            w tyłku idziemy na rowery a porządek zrobimy jak będzie się chciało a co tam.
            • uwierz_w_to eszmero to do ciebie 05.10.13, 17:15
              uwierz_w_to napisał:

> w tyłku idziemy na rowery a porządek zrobimy jak będzie się chciało a co tam.
              • uwierz_w_to Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 17:21
                jak będzie Ci się nudzić firme sobie otworzymy czy cóśsmile
                • ditta12 Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 17:43
                  A mogę z Wami czy też nie?big_grin
                  • ditta12 Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 17:43
                    Będę tańczyć aloha wink
                    • eszmeralda.i.papugi Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 17:50
                      Balsam na serducho, kocham Was.

Uwierzu, suchego asfaltu i co tam jeszcze takiemu mistrzowi szos się życzy.
                      Ja z Dittą zatańczę alocha.
                      Pomyślę o firmie : )))

Dittuś. Całusy.
                      Cienżko było, cienżko...
                      Uwierzu, masz zdolności terapeutyczne, serio.
                      • uwierz_w_to Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 17:52
                        jak odkryje to pomoge póki co to wszystko inne mi się odkrywa.
                        • uwierz_w_to Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 17:53
                          a mi wystarczy dobra bryka i parę złotówek na wachę i wsio to co eszmera śmigamy, jeszcze wezme pare gruszek i jabłek to nam styknie.
                          • ditta12 Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 17:55
                            <Uwierzu, masz zdolności terapeutyczne, serio. >

Toż to nasza pociecha forumowa te Uwierzyskosmile
                            Ja wezmę te butelki na jabłecznik jak zechcecie mnie też tam na Hawaje smile
                            • uwierz_w_to Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 17:57
                              ditta12 napisała:

> <Uwierzu, masz zdolności terapeutyczne, serio. >
                              >
                              > Toż to nasza pociecha forumowa te Uwierzyskosmile
                              > Ja wezmę te butelki na jabłecznik jak zechcecie mnie też tam na Hawaje smile

a co ci z tych Hawajów będziesz dupa na piachu leżałabig_grinbig_grin
                          • uwierz_w_to Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 17:56
                            no i fajeczka od czasu do czasu bo lubię cmoknąć a teraz z nudów chmury produkuję.
                            • uwierz_w_to Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 18:14
                              Ja kocham eszmerę ale ona mnie nie i co zrobić, ona nie chce takiego bez niczego i bez klasy.
                              • uwierz_w_to Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 18:18
                                eszmera jak będziemy głodni to w markecie serek ukradniemysmile
                                • ditta12 Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 18:20
                                  Ja z Wami nie wytrzymam big_grinbig_grin-$-dulary Wam dam big_grin
                                  • ditta12 Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 18:21
                                    O ziamię jakąś,może chcecie cały GLOB?
                                    • uwierz_w_to Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 18:23
                                      ditta12 napisała:

> O ziamię jakąś,może chcecie cały GLOB?
                                      ja chcę eszmerę nawet ten jej szpinak zjem w muszelcę.
                                      • uwierz_w_to Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 18:24
                                        a na Hugon mi cały glob, nie się bujają mam swoją eszmerę.
                                  • uwierz_w_to Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 18:22
                                    ditta12 napisała:

> Ja z Wami nie wytrzymam big_grinbig_grin-$-dulary Wam dam big_grin
                                    a na hugo mi one co se kupie?
                                    • ditta12 Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 18:36
                                      A chcesz w dupsko szpilą i ostrygą? big_grin
                                      • uwierz_w_to Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 18:47
                                        ditta12 napisała:

> A chcesz w dupsko szpilą i ostrygą? big_grin

niczego bym bardziej nie chciał.
                                        • uwierz_w_to Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 18:51
                                          jak ktoś kiedyś stwierdził że szpile z dresem nie pasują to jest głupkiem hahahaha
                                          • uwierz_w_to Re: eszmero to do ciebie 05.10.13, 19:09
                                            trafiłaś mam cztery paczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka