Dodaj do ulubionych

produkty firmy Durasan

• Gość: KuJot Re: produkty firmy Durasan IP: *.mlyniec.gda.pl 20.03.12, 09:24
      Dotyczy kabiny "Floryda". Niedbałe wykończenie np. prawie niewidoczne oznaczenia funkcji przy pokrętle, folia ochronna na brodziku niemal "przyspawana". usunięcie kleju po nalepce DURASAN PRODUKT POLSKI wymaga jakiegoś rozpuszczalnika , którego jeszcze nie znalazłem, śruby montażowe niekompletne. Ogólnie zbyt dużo irytujących zaniedbań. Nie polecam!

• Gość: gocha Re: produkty firmy Durasan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 21:55
        Kupiłam kabinę Sycylia. Ponieważ gwarancja dwuletnia dotyczy jedynie montażu przez serwis autoryzowany Durasanu, wezwałam takowy aby nie mieć potem problemów. Podsumowanie: nie mogę używać deszczownicy bo mam wodę w kloszu. Jedne drzwi są zamontowane wyżej, drugie niżej i jest między nimi szpara,panel sterowania jest lekko wgnieciony i porysowany, gałka obsadzona krzywo. Zgłosiłam reklamację i poinformowano mnie, że mają 14 dni na usunięcie usterek. Minęło 8 bez odzewu. Jak dotąd zachwyt mocno średni co do serwisu.
    • Gość: Huppe Re: produkty firmy Durasan IP: *.dynamic.mm.pl 16.04.12, 16:11
      Proponuje także chińskie i indyjskie samochody są tańsze i także bardzo dobre Hahaha
    • Gość: Jo Re: produkty firmy Durasan IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 18:14
      Do dupy.Banda oszustów.Serwis do niczego.Brakuje dużo części i nie dosyłają.Totalna porażka.
    • Gość: Igor Uważajcie !!! IP: 92.244.36.* 25.05.12, 01:46
      Kupiłem kabinę OHIO. po roku posypała mi się szyba (od zamontowanej na niej pólce !!!!) ... w DURASANie powiedzieli że takowych szyb juz nie mają i dupa ... dysze zakamieniły mi się po pół roku ... każda kosztuje u nich nie mała kasę ... kilka dysz po prostu popękało ... chciałem kupić sitko bo mi pękło (okazało się że jest z plastiku) i co? musiałem kupić cały syfon !!! kroją kase na częściach i nie szanują klientów ... fakt ... kontakt przez neta bardzo szybki ale myślę że dlatego żeby jak najwięcej sprzedać tego syfu ... nigdy już nie kupię w tej firmie ... spytajcie się sprzedawców w Castoramie lyb Leroy .. lepiej kupić zwykła kabinę z porzadnym osprzętem niż te badziewie ...
      • Gość: wito84 Re: Uważajcie !!! IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.12, 17:20
        właśnie wypiepszam kabinę z durasana. po 3 naprawach gwarancyjnych mam dosyć. Nie dajcie się nabrać na cenę. durasan = jedno wielkie G!!!
    • Gość: Jacek Re: produkty firmy Durasan IP: 94.75.112.* 10.06.12, 17:31
      Witam
      Zakupiłem kabinę prysznicową firmy Durasan w 2010r. w Leroy Merlin w Warszawie.
      Przez około 2,5roku użytkowania zepsuło się wszystko co mogło się zepsuć.
      Myslałem ,że tylko mnie spotkało takie nieszczęscie ale widzę że nie tylko mnie .
      Żałuję tylko ,że wczesniej nie przeszukałem informacji o produktach tej firmy.
      Teraz jestem na etapie zakupu nowej kabiny , pozdrawiam i nie polecam !!

• Gość: Jacek Re: produkty firmy Durasan IP: 94.75.112.* 20.06.12, 16:39
      Witam przedmówcę
      Akurat w moim wypadku było troszeczkę inaczej ..
      brodzik popękał . Niestety cała konstrukcja podstawy brodzika nie jest zbudowana z elementów metalowych , niektóre które powinny być metalowe są wykonane z drewna , jakaś masakra :)
      Kabinę montowała mi ekipa z Leroy , juz podczas montażu wspominali ,że długo nie będę się cieszył z mojego zakupu ,produkt wykonany bardzo niestarannie . Niektóre dziurki niepasowały do drugich itp. Biorę poprawkę na to ,że nie wszystkie kabiny tej firmy mogą być wykonane tak słabo jak moja ,kabiny juz nie mam .Miałem z nią więcej problemów niż ze wszystkim co mam w domu .Teraz mam kabinę niewiele droższa od Durasana i róznica w jakosci ogromna , pozdrawiam
      • Gość: Marcin Re: produkty firmy Durasan IP: *.linuxpl.com 22.06.12, 10:30
        Powiem szczerze, że nie jestem w stanie w to uwierzyć=)
        To wydaje się dość śmieszne. Kabina z drewnianym brodzikiem=)
        Swoją kabinę sam montowałem (i nie był to Durasan). W brodziku były elementy (płytki) drewniane zatopione w tworzywie sztucznym, ale tylko w miejscach, w których przykręcało się wkrętami do brodzika taką ramę (stelaż), która już była metalowa (domyślam się, że w Twojej kabinie Jacku było podobnie). Nie uwierzę, że ktoś robi drewniany stelaż do brodzika, bo polskie prawo nie dopuściłoby tego do sprzedaży. Ile wazysz kolego, że połamałeś brodzik z metalową ramą??? =)

Na pewno ekipa montażowa z LM powiedziała Ci (jako ich klientowi), że kupiłeś zły produkt, i że Ci się rozleci. przecież to się kupy nie trzyma.

Chcę sobie wejść na forum. Poczytać co warto kupić, ale zamiast informacji klientów na temat produktów cały wątek to jeden wielki PR i to jeszcze czarny PR. Nie ma znaczenia o kabinach jakiej firmy chcę poczytać. Nic tylko wylewanie pomyj na głowę konkurencji.
        Bardziej miarodajne jest popytanie znajomych, czy sprzedawcy w sklepie
        Nie ma tu żadnej sensownej informacji. Sam marketing
        Przepraszam bardzo, ale mnie to po prostu wk*rwia!
        Ludzie weźcie się ogarnijcie.
        • Gość: paolo375 Re: produkty firmy Durasan IP: *.faith.pl 06.06.13, 20:14
          Witam wczoraj zamontowalem kabine durasan a dzis jestem na tym forum bo po drugiej kąpiącej sie osobie urwal sie wąz od wody wyrwanie kabiny założenie węża montaż od nowa sylikon.Dzien drugi kąpiel woda spod syfonu zdjecie obudowy sylikon kapiel i znowu woda cieknie przez scianki co autor tej kabiny mial na mysli projektujac ta kabine.Koszt kabiny 850 montaz 150 3 razy serwis 200 razem 1200 aha silikon 3x 20 daje nam1260 to po trzech dniach co bedzie dalej
      • Gość: anna Re: produkty firmy Durasan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 14:06
        zgadzam się z Tobą ludzie nie kupujcie tych kabin to wielkie oszustwo
    • koala801 Re: produkty firmy Durasan 22.06.12, 18:47
      No i wyszło szydło z worka. Jakże pięknie firma Durasan się obnażyła wpisem pracownika serwisu. Jak to się stało, że wszystkie pozytywne opinie nt firmy Durasan są pisane z jednego adresu IP, dokładnie takiego samego, jaki ma pracownik serwisu tej beznadziejnej firmy. Rozumiem, że broni pan firmy, żeby klienci dalej dawali się naciągać na te wadliwe produkty, a pan dzięki temu ma więcej pracy. No jest to jakaś metoda, prymitywna, ale może skuteczna. Jednak trochę błyskotliwości, żeby nie powiedzieć inteligencji, w tym bezczelnym spamowaniu by się przydało.
      Ja z całego serca, szczerze odradzam produkty tej firmy, bo mam nieszczęście korzystać z ich baterii, które niedługo się rozlecą całkiem, uff. Mają niecałe dwa lata i niech mi pracownik serwisu nie pisze, że mogę zgłosić usterki, bo są na gwarancji. Robiłam to i serwis powiedział, że tego nie opłaca się naprawiać i dostałam nowy komplet, tak samo beznadziejny jak poprzedni i już mi się po prostu nie chce z tym jeździć. Czekam aż wszystko poodpada i na pewno niczego więcej tej firmy nie kupię.
    • Gość: użytkownik Re: produkty firmy Durasan IP: *.kme.agh.edu.pl 05.07.12, 09:24
      Odradzam zakup tych produktów. Kabina prysznicowa, którą zakupiłem jest niestabilna (chwieje się gdy stanie się w pobliży krawędzi kabiny), ponadto dwa razy doszło już do zalania łazienki z powodu węży wypadających z panelu hydromasażowego (węże te są montowane fabrycznie). Ponadto serwis działa bardzo opieszale. Pomimo upływu prawie tygodnia od zgłoszenia reklamacji i kilku telefonów ponaglających nadal nikt nie skontaktował się ze mną, aby umówić się na przyjazd ekipy serwisowej i usunięcie usterek. Szczerze odradzam zakup kabin tej firmy. Jest to taki sam badziew jak inne chińskie produkty w marketach budowlanych, tylko nieco droższy i z polskim przedstawicielstwem i polskim serwisem (który jak widać też pozostawia wiele do życzenia).
      • Gość: lulu Re: produkty firmy Durasan ? NIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 11:16
        to nadaje sie tylko do ekspozycji. Tandeta ostatniego sortu, elementy metalowe zrobione z kiepskich stopow, szyby o wiele za cienkie, pekaja od patrzenia.
        tzreba miec w domu flex, prety stalowe gwintowamne 10mm i ew. spawarke zeby taka kabine zlozyc - nie nadaje sie do samodzielnego montazu bez asysty fachowca od kabin.
        W marketach budowlanych mozna to kupic z ekspozycji za pol ceny - pomyslcie dlaczego.
        porzadna szklana kabina bez armatury musi kosztowac dobrze powyzej 2 tys zl, hartowane szklo powinno miec 8mm grubosci a nie 5 czy 6mm - inaczej lekkie udrzenie np klamra od paska powoduje katastrofe...
      • Gość: Almighty Re: produkty firmy Durasan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 22:46
        Od pół roku czekam na nowy syfon do kabiny. Poprzedni pękł, a nowy sprowadzany jest chyba z księżyca, a nie z Chin...
    • szpilka7cm Re: produkty firmy Durasan 03.09.12, 12:05
      Witam,

Kabinę Durasan kupiliśmy z mężem w 2009 roku, kiedy nie było jeszcze tyle opinii na jej temat. Daliśmy za nią ok (przeszło) 3 tyś. złotych w castoramie.

Z góry proszę o wyrozumiałość bo jestem kobietą, i nie wszystko potrafię nazwać "fachowo", trafiłam tutaj przypadkiem i wole uprzedzić przyszłych kupujących.

Wyglądała rewelacyjnie, duża, wysoki brodzik, przyciemniane szyby, światełka, bajerki, radio o którym zawsze marzyłam... i radio jest jedyną rzeczą która w niej działa po 2 latach !

Tydzień po 2 latach (dokładnie kiedy się skończyła gwarancja), poszedł nam "korek" (zatyczka do odpływu), po prostu jakby ją coś zjadło, połamała się w miejscu w którym się wkręcało ją (używałam rzeczy przeznaczonych do czyszczenia kabin prysznicowych, dbałam o nią bo była dla mnie "dumą" łazienki.. tak ładnie wyglądała). Więc już nie było czym zatkać odpływu gdyby się chciało zatrzymać troszkę wody. Korka nie mogliśmy już nigdzie dostać ! Cudem nam się udało.. od kogoś kto też z niej zrezygnował i chciał wyrzucić pozostałości.

Wcześniej notorycznie przeciekały ścianki (mnóstwo "silikonu" poszło na nie - aby uszczelnić - ten sam problem miał dobry znajomy). I tak do tej pory potrafi coś gdzieś uciec. Nie chciałabym pominąć, że spod kabiny też wypływała woda - odpływ było ciężko "zgrać" nie wiem jak to się nazywa, ale 3 Panów hydraulików nie dało rady tego spasować (żadna tam usterka telewizyjna ;) ). Jedynie jak się długo nie czyściło odpływu sam się zatykał i trzymał szczelność (brzmi to strasznie, ale było to lepsze wyjście niż zalać sąsiada!).

OBECNIE: jest strach wejść do kabiny, cała podłoga trzeszczy ! jakby zaraz miała się pod człowiekiem załamać 2 lata i 3 miesiące po zakupie kabiny. Nie skakałam po kabinie, nie jestem słoniem, nie wiem już co napisać na ten temat ! Ręce opadają.

- elementy w kolorze srebrnym wyglądają tragicznie = jakby się pokryły RDZĄ

Obecnie jestem na etapie poszukiwania innej firmy, bardzo dokładnie wertuje każde wiadomości bo nie chce mieć drugiego takiego koszmaru.
    • Gość: niezadowolony Re: produkty firmy Durasan IP: *.cable.smsnet.pl 11.10.12, 10:22
      pracownik serwisu oisze ze chetnie przyjada i naprawia dzwonilem do firmy z problemem przeciekania z dysz hydromasazu i korka wylewu wody a tagrze przeciekanie styku scianek kabiny z brodzikiem przez telefon uslyszalem zeby silikonowac ale ile mozna nakladac tego silikonu hyba trzeba zalac cala kabine silikonemi jej nie uzywac to nie bedzie przeciekac na koniec

kabiny firmy durasan sa do du...y
    • Gość: niezadowolony Re: produkty firmy Durasan IP: *.cable.smsnet.pl 11.10.12, 10:24
      pracownik serwisu pisze ze chetnie przyjada i naprawia dzwonilem do firmy z problemem przeciekania z dysz hydromasazu i korka wylewu wody a tagrze przeciekanie styku scianek kabiny z brodzikiem przez telefon uslyszalem zeby silikonowac ale ile mozna nakladac tego silikonu hyba trzeba zalac cala kabine silikonemi jej nie uzywac to nie bedzie przeciekac. a na koniec

kabiny firmy durasan sa do du...y
    • Gość: zibi Re: produkty firmy Durasan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 14:00
      Brodzik zarwał się pod nogami na szczęście bez ofiar:) a kółka od kabiny odpadają od samego patrzenia. Przestrzegam wszystkich przed produktami DURSAN. Odpowiedź reklamacyjna
      "uszkodzenie mechaniczne"
    • Gość: zibi Re: produkty firmy Durasan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 14:07
      Brodzik zarwał się pod nogami na szczęście bez ofiar:) a kółka od kabiny odpadają od samego patrzenia. Przestrzegam wszystkich przed produktami DURSAN. Odpowiedź reklamacyjna
      "uszkodzenie mechaniczne"
    • Gość: BARTI Re: produkty firmy Durasan IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.13, 09:34
      JA MAM NA RAZIE TYLKO BRODZIK ZAMONTOWANY,A JUZ KUPA NERWOW.INSTRUKCJA DO NICZEGO,MALO CZYTELNA I JAKBY NIE KOMPLETNA.A CZYTAC KAZDY POTRAFI-JESLI W INSTRUKCJI MAM NAPISANE 1 SRUBA 37 CM. I 3 PO 12 A JEST NA ODWROT TO COS TU NIE GRA.DODAM TYLKO ZE SRUBY BYLY ZA DLUGIE.OBUDOWA WYCHODZILA MIN.5 CM NAD ZIEMIA
    • Gość: AAAAAAAAA. Re: produkty firmy Durasan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 21:14
      Kabina DURASAN to jedno wielkie gó...!!!! wężyki od ciepłej wody popękały po pierwszym użyciu!!! Drzwi od kabiny urwały sie po miesiącu użytkowania dobrze ze szyba sie nie rozbiła!!NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!
      • Gość: maria Re: produkty firmy Durasan IP: 89.73.154.* 22.06.13, 19:52
        Mam zamiar kupić kabinę firmy Durasan BRAZYLIA /bardzo innowacyjne rozwiązanie otwierania-drzwi składają się na ściankę/, ale po przeczytaniu tych wszystkich opinii skóra się jeży.Pękające szyby, zapadające się brodziki brr!!!. a może zna ktoś solidną firmę, która produkuje kabiny o takim systemie otwierania ? Dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam.
        • Gość: el Re: produkty firmy Durasan IP: *.intkomp.net 28.06.13, 11:54
          Kupiłam kabinę prysznicową Durasan Wenus i zbiły sie szyby przednie w transporcie. Kupiłam kabine z brodzikiem za 500 zlotych a kupno w firmie Durasan wynosi 450 zl. To jest jakieś oszustwo. Jak dwie szyby moga prawie przekroczyć koszt całego zestawu. Mam więc pytanie czy można dopasować jakieś inne szyby do tego modelu
        • Gość: typer84 Re: produkty firmy Durasan IP: *.lcs.net.pl 15.09.13, 23:57
          :)
    • Gość: Gosik Re: produkty firmy Durasan IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.13, 12:32
      Witam żałuje że nie zapoznałam się z opiniami na temat produktów firmy przed dokonaniem zakupu mam bardzo negatywne doświadczenia z ich kabinami nie uznają reklamacji obsługa pozostawia wiele do życzenia - pozdrawiam wszystkich pracowników
      • Gość: marek2219 Re: produkty firmy Durasan IP: *.wp.mil.pl 25.09.13, 10:13

Ta firma to porażka, wysłałem reklamacje bo pękł brodzik od kabino - wanny, kazali przysłać zdjęcia i ich "FACHOWCY" ocenili na podstawie zdjęć, że uszkodzenia są mechaniczne. To śmieszne na podstawie zdjęć oceniają jaka jest wada.
    • Gość: palo Re: produkty firmy Durasan IP: *.208.voltronik.pl 10.07.13, 06:34
      Miałem nic nie pisać o tej kabinie ale nie mogę się powstrzymać. Składaliśmy wczoraj ten szajs. Żałuję że nie przeczytałem wcześniej opinii na temat tego bubla. Naklejka "szybki montaż" na szybie brzmi jak ponury żart. Równo 8 godzin walczyliśmy w dwójkę z tą kabiną. Można ją oczywiście złożyć w 3 godziny gdyby była instrukcja montażu. Bo z tej książeczki w której jest parę odręcznych rysunków a jeszcze mniej opisu nie wynika praktycznie nic. Wszystkiego trzeba się samemu domyślić co jest do czego. Poza tym jest parę takich części których w instrukcji w ogóle nie ma a są dołączone do zestawu. Nam zostały jakieś plastikowe uchwyty, których za cholerę nie doszliśmy gdzie trzeba założyć i cały jakiś worek śrubek, bez których kabina stoi i działa i naprawdę nie wiadomo do czego one były potrzebne. Mam nadzieję że się zaraz nie schrzani bo mnie chyba szlak trafi. Przy montażu już miałem ochotę ją wywalić przez okno i jechać kupić inną normalnej firmy, ale szkoda mi była kasy za nią.
      • Gość: palo Re: produkty firmy Durasan IP: *.208.voltronik.pl 12.07.13, 09:06
        Od 3 dni walczę z uszczelnieniem tej kabiny. Leje się z każdej strony pomimo solidnego obsilikonowania. Dziś doszedłem że uszczelki które są (lub ich nie ma) w tych czarnych tylnych szybach w ogóle nie trzymają wody. Obsilikonowałem jeszcze te szyby dookoła i czekam aż wyschnie. Jak dalej będzie się lało to se chyba w łeb strzele :). OMIJAJCIE DZIADOSTWO SZEROKIM ŁUKIEM !!!
      • Gość: palo Re: produkty firmy Durasan IP: *.is.net.pl 15.07.13, 12:23
        Od tygodnia walczę z uszczelnieniem tej kabiny. Co jedno uszczelnię to z innego miejsca się leje. Uszczelniłem węże za panelem tylnym to zaczęło się lać z mocowań dysz hydromasażu. wszystko podokręcałem to teraz po bokach skądś kapie. Nie mam pojęcia skąd bo już wszystko jest zasilikonowane co tylko możliwe. Szlak mnie przy tej kabinie trafia.
    • Gość: palo Re: produkty firmy Durasan IP: *.is.net.pl 15.07.13, 12:30
      Od kiedy Hongkong leży w Polsce? Bo na waszych produktach jest naklejka z napisem: Produkt Polski i to mnie właśnie zachęciło do kupna a teraz żałuje.
    • Gość: a Re: produkty firmy Durasan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 14:07
      nie kupuj proszę cię błagam
    • Gość: anka Re: produkty firmy Durasan IP: *.play-internet.pl 10.08.13, 20:56
      to nie konkurencja moja tez jest tragiczna i złamała się (dno brodzika popekało)a jestem szczupła osobą . nie wspomnie o rdzy i całej reszcie wyżej wymioenione
      • Gość: DURASAN OSZUSCI Re: produkty firmy Durasan IP: *.alcatel.be 05.12.13, 11:24
        ludzie - uwazajcie na te firme i jej produkty...

szmelc z chin, nie przyjmuja zadnej reklamacji...

nawet jakby po otwarciu pudelka okazalo sie ze w srodku zamiast kabiny jest kibel,
        powiedza ze nie akceptuja ...

nawet jak rozleci sie samo, od powietrza, to powiedza ze to twoja wina lub problem promieniowania kosmicznego...
    • Gość: MK Instrukcja montażu IP: *.20-3.cable.virginmedia.com 25.08.13, 14:08
      Ja z kolei mam problem z instrukcja obsługi a konkretnie to jej nie ma przy produkcie, pisaliśmy już trzy razy w ciągu tygodnia do serwisu ale nikt z szanownych Państwa nie raczy odpisac i podesłać na maila instrukcji w pdf kabino-wanna za 4000tysie i stoi z pudłach bo ni jak sie do niej zabrac. Na stronie pod wanna jest piekna ikonka z nazwa "instrukcja" ale tylko do popatrzenia jak zresztą jeszcze pare innych ikonek nieaktywnych. Pozdrawiam firme DURASAN
      • Gość: POMOC DRS Re: Instrukcja montażu IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.13, 11:30
        Do jakiego modelu wanny brakuje Ci instrukcji ?
        • Gość: mac Re: Instrukcja montażu IP: *.ip.netia.com.pl 27.08.13, 20:08
          Zgadza się - instrukcji brak, wszystkiego musiałem się domyślać i do końca nie jestem pewien czy zrobiłem to dobrze. Kabina Walk in London. Jeżeli ktoś posiada takową instrukcję bedę wdzięczny za linka skąd ją pobrać :-)
        • Gość: rio open ns-100 Re: Instrukcja montażu IP: *.gorzow.mm.pl 10.11.13, 11:02
          witam
          zakupilem kabine rio open ns-100. niestety brak instrukcji montazu, przeszukalem wszystkie kartony i nie ma.!!! rozumiem ze na rynek polski wysyla sie tansze produkty, ale to nie mlotek.
          do montazu potrzeba instrukcji.
          jesli ktos wie gdzie taka zdobyc-dziekuje.
    • Gość: Wiola Kabina Katalonia Montaż IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.13, 10:26
      Kupiliśmy parę dni temu Kabinę Dursan Katalonia 80, lecz w instrukcji tak kiepsko jest opisany montaż brodzika, że nie idzie się połapać. Próbujemy poskładać ten stelaż z nóżkami ale i tak nie pasuje . Może ktoś miał podobny problem i wie jak to zrobić ?. Wszystkie nóżki mamy ale i tak coś jest nie tak . Pracownicy pewnego sklepu tak ją nam polecali a teraz są same problemy bo nikt nie wie co jest nie tak . Jest to Brodzik głęboki ma na dole taki metalowy stelaż do którego się nóżki przyczepia, ale ta jedna cały czas nie pasuje, obracaliśmy brodzik i przekładaliśmy te nóżki na dużo sposobów i dalej nie pasuje . Miał ktoś z was podobny problem ?. Nie wiemy co mamy zrobić ?. Żałujemy że szybciej nie sprawdziliśmy na forum :(.
      • Gość: Gocha Re: Kabina Katalonia Montaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 19:32
        Witam Koleżankę, też mamy problem z montażem kabiny Katalonia- nakładek pod śrubki brakuje, jest kilka plastykowych elementów, których za cholerę nie da się do niczego przypasować, instrukcja jest dla osób wtajemniczonych w produkt. Część druga montażu jutro, jak panowie ochotnicy rozpracują każdy element;)
        Na razie się nie poddajemy, chociaż co chwilę pojawia się inny chochlik...
    • Gość: DURASAN OSZUSCI Re: produkty firmy Durasan IP: *.alcatel.be 05.12.13, 11:21
      Tu mowi koles ze przyjada, naprawia...
      a przez telefon bezczelnie odrzucaja kazda reklamacje...

mam szmelc w domu, i tyle...
      za szmelc zaplacilem pieniadze, nie odzyskam ich,
      a nawet nie chca chocby naprawic tego syfu...

typowo nastawieni na sprowadzanie badziewia z chin i oszukiwanie ludzi...
      tak bezczelnej osoby z serwisu nie spotkalem jeszcze w swoim zyciu....
      mowie jedno, osoba odpowiada zupelnie abstrakcyjnie - drugie...
      i rzuca sluchawka mowiac "reklamacja nie uznana bo nie smarowal pan rolek"
      gdzie oficjalnie przekazuje ze rolki sa smarowane

DNO DNO DNO

DURASAN TO ZLODZIEJE I OSZUSCI, NIE KUPUJCIE TEGO SZMELCU...
    • Gość: palo Re: produkty firmy Durasan IP: *.is.net.pl 09.12.13, 09:37
      Po pierwsze nie idioto, a po drugie koszt wezwania serwisu do montażu to 50% ceny kabiny. To mam gdzieś taki interes. Zresztą to nie pierwsza kabina jaką skłądałem i wystarczyłaby solidnie napisana instrukcja. nic więcej.
    • Gość: Jerzy Re: produkty firmy Durasan IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.14, 23:36
      Witaj,masz jeszcze tę obudowę?pozdr.-Jerzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka