Gość: Ewa IP: *.amplico.pl 31.07.09, 11:21 Czy ktoś z Was korzystał z usług tej firmy (okolice Warszawy). Firma zajmuje się produkcją mebli kuchennych, szaf itp. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miszcz Re: Firma Meble Wasiak (okolice Warszawy) IP: *.acn.waw.pl 03.08.09, 18:29 Też będę wdzięczny, bo adres na ich stronie internetowej to chyba całkowita fikcja. Jeśli mowa o firmie z Piaseczna. Nie ma takiego kodu w Piasecznie a nawet ulicy. Zastanawiające ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Firma Meble Wasiak (okolice Warszawy) IP: *.amplico.pl 07.08.09, 08:53 Adres ze strony chyba rzeczywiście jest fikcją, ale firma jest zarejestrowana w Warszawie na ul. Gorlickiej. Korzystałeś z ich usług? My zamówiliśmy kuchnię i szafę ale mebli raczej nie zobaczymy, więc pozostaje nam się sądzić. Pytanie tylko jakie mamy szanse na odzyskanie pieniędzy. Ostrzegam wszystkich: Pan Grzegorz Wasiak firma "Wasiak"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: Firma Meble Wasiak (okolice Warszawy) IP: 195.116.31.* 07.08.09, 10:24 O kurczę!! Strona internetowa wygląda przyzwoicie, zastanawiałam się nad zakupem u nich. Ale przejechałam się na Asfaltową w Żabieńcu i takiego numeru w ogóle nie znalazłam, żadnego szyldu, budynku, który mógłby być siedzibą firmy. Dlatego zwątpiłam. To widzę, niezły przekręt z tą firmą :( Współczuję, bo sprawa sądowa pewnie potrwa i nie wiadomo, jaki będzie skutek. Życzę powodzenia i odzyskania pieniędzy. Przed Pati z Piaseczna też ostrzegam. Znajomi mieli z nimi jakąś przygodę, nie wiem dokładnie o co chodziło, ale odradzali. Przy okazji strasznie u nich drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Firma Meble Wasiak (okolice Warszawy) IP: 83.143.161.* 07.10.09, 12:31 Jestem jednym z klientow oszukanych przez pana Wasiaka Mój namiar 606432976 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golo Re: Meble Pati Piaseczno IP: *.chello.pl 26.10.09, 22:27 a ja mam inne zdanie , meble są ok. cena jest niższa od konkurencji ... i je polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golo Re: Meble Pati Piaseczno IP: *.chello.pl 26.10.09, 23:18 trzeba wiedzieć co i jak się zamawia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Firma Meble Wasiak (okolice Warszawy) IP: *.acn.waw.pl 28.10.09, 17:15 Współczuję, mam nadzieję że uda się odzyskać chociaż część pieniędzy. Tym bardziej cieszę się że trafiłam na solidną firmę, też w Raszynie. Polecam stanred. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland Re: Firma Meble Wasiak (okolice Warszawy) IP: *.chello.pl 29.07.10, 11:08 Witam Zostałem również oszukany przez Pana Wasiak. Spalił sobie mosty w Warszawie i przeniósł się do Gdańska skąd jestem. Wraz z żoną chcemy złożyć na policję zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez niego. Poszukujemy osób , które zostały oszukane przez niego . Bardzo bysmy byli wdzięczni o kontakt ,dane adresowe do Pani jako jednej z jego ofiar. Trzeba coś z facetem zrobić, bo bezkarnie grasuje po Polsce i nabiera coraz większą liczbę osób. To chyba jego sposób na życie. Z góry dziękuję i pozdrawiam Roland Kwaśny tel.kom 502620399 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektant wnętrz Re: Firma Meble Wasiak (okolice Warszawy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 17:43 Panie Rolandzie ma pan misje uzdrawiania i naprawy branzy ? chce pan wspolnie składac pozew ? nie bedac prawnikiem nie ma pan prawa do reprezentowania innych odsób w sprawie jak sam pan twierdzi karnej wiec po co wspolne działanie ? składa pan doniesienie we własnej sprawie to tyle odnosnie prawa a druga sprawa .....znam Grzeska Wasiaka osobiscie ...... jak wiekszosc projektantów z branzy no znam i chyba jego niedociagniec na karb oszustwa bym nie składał raczej .....powiedzmy chaotycznosci działan wiec zamiast sprawy karnej która panu umorza z braku znamion przestępstawa , a pan straci czas to bym polecał naciski na Wasiaka i jesli juz to droge cywilna a nie karną jesli chodzi o to aby odzyskac kasę lub dostac mebel to raczej na skutecznoisc działan bym stawiuam a nie na skargi do premiera czy prokuratora działanie musi być celowe to i skutek pewniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roli Re: Firma Meble Wasiak (okolice Warszawy) IP: *.ip.jarsat.pl 16.08.10, 15:01 Witam Pana Panie Projektancie wnętrz . Aby wzmóc skuteczność swoich działań proponuje , żeby pomógł mi Pan odszukać Pana Wasiaka skoro Go Pan zna. Porozmawiamy sobie o jego jak Pan to rzekł chaotyczności działań. Jeśli wykonuje Pan rzetelnie swój zawód a mam taką nadzieje, to kompromituje się Pan broniąc Pana Wasiaka i to w tak nieudolny sposób. Co do kwestii prawnych niech mi je Pan pozostawi , bardzo dobrze wiem co robić w takich przypadkach. Kimkolwiek Pan jest i jaka znajomośc łączy Pana z Panem Wasiakiem niech Pan wie, że facetowi nie odpuszczę i odzyskam swoje pieniądze z nawiązką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektant wnętrz Re: Firma Meble Wasiak (okolice Warszawy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 10:12 ani Wasiaka , ani zadnego innego kto partaczy robotę BRONIC NIE ZAMIERZAM wiec sugestia całkowicie NIEUPRAWNIONA a i szukac ZA DARMO tez nie zamierzam skoro wiesz jak ,,się do niego dobrać " to sobie i poszukaj ale sam bez pomocy kazdy sam odpowiada za to co robi skoro on spieprzył ci robote to niech sam za to odpowiada skoro chcesz go scigac to scigaj ale SAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Firma Meble Wasiak (okolice Warszawy) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 13:24 Pan Wasiak ukrywa się bo ma duże zadłużenia ,nie warto procesować się z nim prywatnie z KC bo sobie nic z tego nie robi nawet jak będzie nakaz zapłaty komornik nie ma z czego ściągnąć,Ale zgłoszenie do prokuratora o popełnienie przesępstwa ( jak inaczej traktować pobranie zaliczki i zniknąć ) lub nie rozliczenie się z innych zadłurzeń.Pan Wasiak wie że sprawa karna to wyrok i tego się obawia z tąd te jego wpisy o sprawę cywilną.Panie Grzegorzu tym razem przegiął PAN. Trzeba ponosić odpowiedzialność za swoje czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patt Re: Polecam solidnego i sprawdzonego wykonawcę me IP: *.warszawa.mm.pl 16.08.10, 23:25 nie za duzo superlatywow w tej autoreklamie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esw Re: firma energoprojekt-do calina 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 10:14 calina 7 napisz prosze jak z wykonaniem Twojej wymarzonej komody przez tą firmę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: firma energoprojekt-do calina 7 IP: *.knc.pl 28.03.11, 17:58 szczerze mowiac nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość II Re: Firma Meble Wasiak (okolice Warszawy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 18:29 Widzę że konkurencja nie śpi , tylko metody walki nieuczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: Firma Meble Wasiak (okolice Warszawy) IP: *.warszawa.mm.pl 11.06.11, 20:41 Co jakis czas otrzymuje takie propozycje, jak ponizej. W tym kontekscie absolutnie wszystkie polecenia traktuje jako najzwyklejszy spam, nie wart nawet funta klakow. Tak na marginesie, komu normalnemu chcialoby sie bezinteresownie tracic czas na wypisywanie tych bredni na forum .... pozdrawiam, nemezis Witam serdecznie, Pozwoliłem sobie przesłać to zapytanie,aby zaprosić Pan/i firmę do współpracy.Moja propozycja współpracy polega na tzw.marketingu szeptanym i ma na celu : 1/ Dotarcie z informacją o produkcie ,ofercie bezpośrednio do grupy docelowej, 2/ Błyskawiczne reagowanie na pojawiające się w internecie pytania lub wątpliwości, 3/ Możliwość dokładnego zaprezentowania zainteresowanym właściwości produktu, 4/ Ogromny zasięg działań, 5/ Niski koszt współpracy w stosunku do efektu Takie działania z pewnością przełożą się na pozyskanie nowych klientów,nowe zlecenia. Jeżeli uważają Państwo,że w dzisiejszej dobie warto budować pozytywny wizerunek firmy w Internecie,zapraszam do kontaktu. Warunki współpracy do uzgodnienia.Zlecenie wykonuję na zasadzie współpracy zdalnej. W przypadku zainteresowania proponuje tygodniowy okres próbny. Pozdrawiam podpis i nr telefonu oraz gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graż Re: Meble Pati Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 17:26 Użytkuje ich meble od dwóch lat i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozżalona Re: Meble Pati Piaseczno IP: 194.106.193.* 13.10.11, 09:12 ta firma to tragedia, działa na zasadzie koła zamachowego, zero polotu. Drogo, badziewiasto, przestarzała technika. koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokokoko Re: Meble Pati Piaseczno IP: *.play-internet.pl 20.02.12, 20:04 na temat pati to odradzam kazdemu kto chce zamowic u nich meble!!!!!!!wlasciciel tylko patrzy jak oszukac klienta zamiast lakierow wciska zwykly laminat i wpiera ze tak ylo zamawiane.KRETACZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Polecam solidnego i sprawdzonego wykonawcę me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 17:29 U mnie było wszystko w porządku...mają dobrego projektanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Meble Pati Piaseczno IP: 93.154.176.* 01.02.14, 20:43 A ja stanowczo odradzam firmę Prima Deco ul. Warszawska 15 Piaseczno!!!!!!!!!!!!!!! Terminowość haha dla właścicielki to chyba słowo nie istnieje jakość wykonania jest porównywalna nie powiem do czego, jeśli chodzi o reklamacje to życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Meble Pati Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 08:19 Właściciel firmy PATI z Piaseczna ul. T.Kościuszki 6 dostarczył meble w dniu 9 kwietnia i otrzymał pełną zapłatę zgodnie z umową ( popełniliśmy błąd, bo paczek było dużo i nie otworzyliśmy każdej). Właściciel wiedział, że przyjmuje zapłatę, mimo, że mebli brakowało. W trakcie montażu okazało się, że brakuje jednej szafki - właściciel potwierdził brak i podał powód. Po kilku godzinach zadzwonił i poinformował, że brakuje części innej szafki. Wiedział więc o tym, kiedy wyciągał rękę po pieniądze. Oszukał nas. Na szafki czekamy do dziś (24 kwiecień). Zobaczymy, co będzie dalej. Firmy zdecydowanie nie polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Meble Pati Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.14, 18:10 Brakujące elementy zostały dostarczone i zamontowane. Rozumiem , że co do daty montażu mebli ( zgodny z umową ) , co do jakości mebli i jakości przeprowadzonego montażu nie ma Pani żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Meble Pati Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.14, 18:25 Firmę Prima Deco radzę omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś