Dodaj do ulubionych

forum Nasza Szkapa + admin

08.04.12, 11:01
Forum Nasza Szkapa zostało opuszczone. Przez nieodżałowana przez wiele osób gazeta_mi_placi.

A na forum - dantejskie sceny ;)))

To, że 3 nicki (czarek_777, ptasiek_777, solidaruch) to jeszcze nic. Wyzywanie - też nic (petak, sku...syn latają co chwilkę).

Na jednym forum zbanowano gościa, bo już było dość i tyle. Mimo to gość podczytuje i wynosi wątki.
A tu nikogo z nozyczkami admina. Może by tak szanowni admini rzucili łaskawym okiem na forum (wiem, że prywatne), jakis casting na moderatora chociaż albo co????
Obserwuj wątek
    • marrant Re: forum Nasza Szkapa + admin 12.04.12, 11:58
      Na forum ciągle jest aktywny moderator, a na podczytywanie niestety może poradzić jedynie ukrycie forum - to chyba trochę zbyt radykalny krok(i nieodwracalny). To by była zbyt mocna ingerencja w forum prywatne.
    • madziulec Re: forum Nasza Szkapa + admin 14.05.12, 21:14
      Uzytkownik zablokowany, natomiast my, jako forumowicze dostajemy bardzo "czułe" listy miłosne. Oto jeden z nich

"czarek_777 14-05-2012 18:14
      A propos. Miałaś się szmato na mój temat nie wypowiadać tak ja na twój. Ja milczę a ty swój świński ryj już otworzyłaś bladzio. I co ? szmato ? a twój synek niepełnosprawny może już zdechł parch jeden ? oby jak najszybciej. kuźwo ruro madziulcu zdechł ty szmato jedna padlino."

Ja zgłaszam na policję nekanie, gdyż to nie pierwszy mail, ale czy można coś zrobić? Przeciez to nei jest sztampowe zachowanie?
      • madziulec Re: forum Nasza Szkapa + admin 14.05.12, 23:17
        korespondencji ciąg dalszy, z nasileniem czułości:

czarek_777 22 minuty temu
        Miło kogoś opluć /jak ty mnie/ a później zebrać śmietankę ? no pochwal się na forum, jak zgnoiłaś i oplułaś mnie i mojego starego no pochwal się larwo. Jak poniżyłaś mojego syna który zmarł na raka. Przypomnieć ? przytoczyć twoje chamstwo gadzie jeden ? dlatego napisałem - żeby twoje dziecko też zdechło. Wet za wet. Bydlaku. Teraz na policję zapodaj ale już

czarek_777 przed chwilą
        Wiesz ? w sumie to mi się zrobiło ciebie szkoda. Taka bidula jesteś. Masz ciężko chore dziecko itd. To czemu mi ubliżałaś ? mojego zmarłego syna z błotem zmieszałaś !!! tego ci nie daruję ,nigdy. Umierał trzy lata a ty po nim jak po psie jechałaś. Tego ci nie daruję, nigdy. Kumasz madziulec chamico !!! tego ci nigdy nie daruję. twojej pogardy dla mojego umierającego na raka syna. Oby twój umarł w podobny sposób a nawet w bardziej większych mękach. Wklej to na publiczny oki ? Czarek.

Bardzo prosze o pomoc adminów. PILNIE.
        Zablokowanie poczty nie daje nic.
        • marrant Re: forum Nasza Szkapa + admin 15.05.12, 23:02
          Z kont gazety?
          Powinny być zablokowane - jeżeli wysyła z gazetowych, to dość poważny błąd.
          • madziulec Re: forum Nasza Szkapa + admin 15.05.12, 23:26
            Odpisałam Ci na maila.
            Myślę, że wyjaśnimy to sobie na priv, nie ma co tu tego mielić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka