Dodaj do ulubionych

kasowane posty

12.04.12, 11:48
Witam,
Nie rozumiem dlaczego są kasowane moje posty.
Zgodnie z Netykietą mam prawo umieszczeć link w swoim podpisie a umieszczane przeze mnie posty nie miały charakteru wulgarnego, obraźliwego tudzież komercyjnego albowiem nie namawiałem żadnego z forumowiczów do korzystania konkretnie z moich usług. Dla mnie normalnym jest, że -będąc fizjoterapeutą- udzielam ludziom porad związanych ze swoją branżą
Obserwuj wątek
    • marrant Re: kasowane posty 12.04.12, 12:24
      Ta sygnaturka jest komercyjna - sygnaturki nie mają służyć propagowaniu płatnych usług lub pozycjonowaniu stron. Zmień ją proszę, bo każdy post ją zawierający może zostać usunięty. Nieusunięcie zaś zwykle skutkuje banem.
      • manualmedic Re: kasowane posty 12.04.12, 12:47
        komercyjny- o firmach, działaniach nastawiony na zysk; związany z odnoszeniem korzyści ze swoich działań.

Komercyjna sygnaturka? nie zachęcam nikogo do odwiedzin...
        Czy nowa wersja jest niekomercyjna? Jeśli tak to proszę o wstawienie moich dotychczasowych postów z nową sygnaturą... Jeśli ktoś kto je usunął przeczytał ich zawartość to powinien zwrócić uwagę że są to konkretne rady związane ze zdrowiem, a więc ich wartość merytoryczna jest duża.
        • giwi Re: kasowane posty 12.04.12, 13:37
          Twoja sygnaturka jest sprzeczna z netykietą, ponieważ reklamuje stronę komercyjną. Nie udawaj, że nie rozumiesz. Do tego celu służa płatne linki
          serwisy.gazeta.pl/linki/0,52960.html
          i fora ogłoszeniowe.
          • bartoszcze Re: kasowane posty 12.04.12, 22:02
            ...bo chyba nie chcesz powiedzieć, że w tym gabinecie przyjmujesz wyłącznie za darmo?
            • malgosiek2 Re: kasowane posty 21.04.12, 20:29
              Hehe, dobre...
              Zapraszamy do skorzystania z naszych usług !
              Nasz adres i telefon,
              Proponujemy wypełnić formularz - skontaktujemy się z Państwem jak najszybciej,....."

No, nie komercyjny link mówisz?
              To mogę za darmo mieć masaż?
              Niedługo będę niedaleko Łodzi, to może zawitam u Was?
              I skoro to nie komercja, to masaż ot, tak sobie mi zafundujecie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka