Dodaj do ulubionych

Hej OWCA!!!

02.07.04, 17:06
Dlaczego wycinasz mnie bez sladu? Przeciez nie pisze wulgaryzmow.
Nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu, wiesz?

A w ogole to jak sie wycina kogos, to zwykle zostawia sie takie cos [...].
Rozumiem jednak, ze nie moglas tego zrobic, bo nie zlamalem prawa ani
regulaminu.
Obserwuj wątek
    • sralalumpek Re: Hej OWCA!!! 02.07.04, 17:10
      a czemu moj nowy watek nie jest na oslej tylko w kosmosie?

Gdyby glupota miala skrzydla, mielibysmy fruwajace owce na FK.
      • admin_kobieta Re: Hej OWCA!!! 02.07.04, 17:12
        może warto abyś zmieniła sobie nick
        ten jest nieco obraźliwy, tym bardziej że podpisujesz się nim zazwyczaj pod
        wypowiedziami tralalumpka
        proszę o zmianę nicka
        • srala.lump.ek Re: Hej OWCA!!! 02.07.04, 17:24
          Ok zmienilem, bo przypomnialo mi sie o tzw. "zasadzie coolle" zgodnie z ktora
          poszczegolne nicki musza sie roznic trzema symbolami i bedzie "w pyte".

To teraz moze wytlumacz, czemu mnie wycinasz bez sladu?
          • maas Re: Hej OWCA!!! 02.07.04, 17:25
            Bo cenzurowanie zostawia autora, a jesli sam login brzmi obrazliwie, zostaje
            wycinanie.
            • pollak Re: Hej OWCA!!! 02.07.04, 18:15
              Wszystko kwestia gustu.
            • aniela Re: Hej OWCA!!! 02.07.04, 21:31
              ustaliliscie kiedys (WY, administracja)wespol z aktywem rozumnym i aktywem
              nierozumnym, ze regulaminowi podlega wylacznie pole "tresc". wylaliscie
              dzieciaka z kapiela taka wykaldnia regualminu, ale wyraznie powiedziane
              zostalo, ze w polu autor mozna wpisywac co sie chce (szlo wtedy o nicka
              wkurwiony czy jakos tak).
              sprobujcie moze ujednolicic stosowanie regulaminu, a wtedy wszystkim bedzie sie
              zylo dostatniej.

a.
              • eela Re: Hej OWCA!!! 02.07.04, 21:37
                Anielko, nawet sobie nie wyobrazasz, jakie ludzie potrafią mieć nicki. A gdyby
                ktos pod Toba podpisywał się "aniela.to.k...". Przecież by Cie trafiło
                wreszcie.
                • aniela Re: Hej OWCA!!! 02.07.04, 21:42
                  otoz droga Eelu, ja samajedna trabilam wowczas, ze taka interpretacja to
                  gownoprawda interpretacja. i ze "tresci sprzeczne z itede" nie oznacza
                  ograniczenia do pola tresc. tylko widzisz, nikt mnie wtedy nie sluchal (poza
                  jednym Fdj-tem, ale jemu po prostu podoba sie moj glos). autorytetu z
                  Aktualnosci wystraszyl sie SamTebe, a Panibarbara poleciala sznurem jak zawsze.

i nie chce przez to powiedziec "aniemowilam". nic przez to nie chce powiedziec
                  poza dokuczeniem administracji, gdyz klient nawet jesli nie placi to wymaga.
                  • eela Re: Hej OWCA!!! 02.07.04, 21:54
                    Miałaś rację, bo nick to tez przeciez treśc, no bo co innego. Są osoby, które
                    część postu piszą w nicku.
                    Pamiętam, kiedyś była awaria na portalu, nie można było wysłac postu, bo za
                    każdym razem pojawiał się napis, że jest ocenzurowany. Porozumiewaliśmy sie,
                    piszac na polu nickowym.
                    • aniela Re: Hej OWCA!!! 02.07.04, 22:01
                      zaprawde sluszne to i sprawiedliwe co piszesz. ciesze sie tez ze Prawda nas
                      wyzwolila.
                      a teraz pozwolicie, ze sprawdze czy lodowka jest nie do konca pusta przypadkiem
                      • eela Re: Hej OWCA!!! 02.07.04, 22:47
                        Znalazłam dwa Dębowe mocne. :-) Sa wydajne, maja tylko 0.5% mniej niż jest na
                        etykietce. A Strong Warka jest oszukany az o 2%. Tak stało w gazecie.
                  • fdj Re: Hej OWCA!!! 03.07.04, 00:11
                    aniela napisała:

> (poza jednym Fdj-tem, ale jemu po prostu podoba sie moj glos)

Veto - poparłem Cię z przyczyn ideologicznych.
                    Znaczy się - podzielam Twoje zdanie w kwesti onej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka