Dodaj do ulubionych

to samo od nowa

09.08.04, 18:46
ja rozumiem, ze niektorzy wolniej przyswajaja, ze percepcja nie u wszystkich
rowna, ze procesy myslowe w roznym tempie i z roznym przebiegaja skutkiem. ja
to wszystko rozumiem. ale ta piana jest juz tak sztywna, ze posta sie w nia
wsadzic nie da. by to zauwazyc nie trzeba rozumu, wystarczy miec oczy.

a. z wypielegnowanymi paznokciami
Obserwuj wątek
    • messja Re: to samo od nowa 09.08.04, 19:59
      aniela napisała:

> ja rozumiem, ze niektorzy wolniej przyswajaja, ze percepcja nie u wszystkich
      > rowna, ze procesy myslowe w roznym tempie i z roznym przebiegaja skutkiem. ja
      > to wszystko rozumiem. ale ta piana jest juz tak sztywna, ze posta sie w nia
      > wsadzic nie da. by to zauwazyc nie trzeba rozumu, wystarczy miec oczy.
      >
      > a. z wypielegnowanymi paznokciami

anielo, ze tak zapytam niedyskretnie: czy ty pijesz do basi, czy tak sobie sama
      do lustra?
      • aniela Re: to samo od nowa 09.08.04, 22:15
        do wszystkich umyslow tak scislych ze az scisnietych, co to "lubia tylko te
        rzeczy, ktore znaja". ten sam scenariusz, te same postaci, obrzucanie sie tymi
        samymi "argumentami". i ten sam brak hepijendu . to jest zwyczajnie nudne po
        prostu.
        do wszystkich umyslow tak scislych ze az scisnietych, co to "lubia tylko te
        rzeczy, ktore znaja". ten sam scenariusz, te same postaci, obrzucanie sie tymi
        samymi "argumentami". i ten sam brak hepijendu . to jest zwyczajnie nudne po
        prostu.
          serwer ma czkawke dzis.
          • diab.lica Re: to samo od nowa 09.08.04, 22:18
            aniela napisała:

> serwer ma czkawke dzis.

to znak, ze ktos go "obgaduje"
            • aniela Re: to samo od nowa 09.08.04, 22:20
              klelam na niego jak szewc ale robilam to pod nosem. zaraz tam "obgaduje". nikt
              nawte nie slyszal
            • aniela Re: to samo od nowa 09.08.04, 22:20
              klelam na niego jak szewc ale robilam to pod nosem. zaraz tam "obgaduje". nikt
              nawte nie slyszal
              • aniela Re: to samo od nowa 09.08.04, 22:21
                hehe nieno. zawzial sie czy co
          • yes2ktos Re: to samo od nowa .............tak zwany replay 09.08.04, 22:20
            Niech (zamierzone) Aniela uważa bo ją wytną za to mnożenie.
            • aniela Re: to samo od nowa .............tak zwany repla 09.08.04, 22:22
              nie robi mi to roznicy (jesli o matematyce mowa)
            • aniela Re: to samo od nowa .............tak zwany repla 09.08.04, 22:22
              nie robi mi to roznicy (jesli o matematyce mowa)
              • yes2ktos Re: to samo od nowa .............tak zwany repla 09.08.04, 22:27
                Rozumiem że się drażnisz z serwerem lub serwerami IBM.
                • aniela Re: to samo od nowa .............tak zwany repla 09.08.04, 22:28
                  tak. miziam je pogrzebaczem. sprawdzam czy maja laskotki.
                  • yes2ktos Re: to samo od nowa .............tak zwany repla 09.08.04, 22:34
                    aha instrumentalnie a masz experience w tym temacie jak mawia pewien były
                    prezydent ?
                    • Gość: aniela Re: to samo od nowa .............tak zwany repla IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.04, 22:46
                      nie. ale nie powinien sie (serwer) zorientowac. z powodu dobrej (mojej) miny do
                      zlej (jego) gry.
                      • messja a nie! 09.08.04, 22:52
                        Gość portalu: aniela napisał(a):

> nie. ale nie powinien sie (serwer) zorientowac. z powodu dobrej (mojej) miny
                        do
                        >
                        > zlej (jego) gry.

a nie, aniela, to stary numer z podbijaniem watkow. ale, ze tak swoj,
                        bezczelnie?
                        toz to bezwstydna reklama!

ps.
                        rozumiem jeszcze, ze nago po forum biegasz by zwabic adama, ale to... to juz
                        lekka przesada:)
                        • Gość: aniela Re: a nie! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.04, 22:54
                          Messjo, droga moja. udaj sie raczej na polowanie na aesa, nalegam :)
                          • messja Re: a nie! 09.08.04, 23:09
                            Gość portalu: aniela napisał(a):

> Messjo, droga moja. udaj sie raczej na polowanie na aesa, nalegam :)

a nene. ty jestes moja zlota... rybka:)
                      • yes2ktos Re: to samo od nowa .............tak zwany repla 09.08.04, 23:01
                        Jeśli mogę przypomnieć Anieli, to gra się po to by wygrać. Mina jeśli jest zła
                        to pewnie niewybuch.
                        • aniela Re: to samo od nowa .............tak zwany repla 09.08.04, 23:02
                          yes2ktos napisał:

> Jeśli mogę przypomnieć Anieli, to gra się po to by wygrać.

dlatego kibicuje obu druzynom. zwiekszam tym szanse na bycie po stronie
                          zwyciezcow.
                          • yes2ktos Re: to samo od nowa .............tak zwany repla 09.08.04, 23:33
                            Gdzie dwóch się bije tam Aniela chce skorzystać, mam nadzieję że nie stoisz na
                            przedpolu
                            • messja Re: to samo od nowa .............tak zwany repla 09.08.04, 23:51
                              yes2ktos napisał:

> Gdzie dwóch się bije tam Aniela chce skorzystać, mam nadzieję że nie stoisz na
                              > przedpolu
                              >

gdzie dwoch sie bije tam ci co efdejoca i aniela obrywaja rikoszetem. tak
                              dokladnie szlo to przyslowie:)
    • pollak Re: to samo od nowa 09.08.04, 22:57
      Anielujesz znowu. To dobrze. Znaczy jesteś w formie. I w ogóle. Taa...
      • aniela Re: to samo od nowa 09.08.04, 22:59
        Ty z kolei prawidlowo reagujesz na haczyk z nadzianym (w sensie: na haczyk)
        aesem. znaczy wszystko w normie, ziemia sie kreci a po nocy znow wstanie dzien.
        • pollak Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:04
          Złota jestes kobieta, ale masz jedną wadę. Trzymasz stronę aesów.
          Miej godność kobieto, nie uchodzi!
          • aniela Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:06
            nie. to Ty trzymasz strone przeciwna. w dodatku programowo. bez wzgledu na
            okolicznosci.
            • pollak Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:09
              A widzisz jakieś okoliczności łagodzące?
              • aniela Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:14
                po 1. to nie przestepstwo (to aesowanie), po 2. mierzi mnie ta nagonka i ten
                tlum rozjuszany przez lansujace sie nicki (bo wole wodke w parku wypita albo
                zachod slonca), po 3. odmawiam dalszego udzialu w wyswiechtanych dyskusjach o
                zasadnosci instytucji

powyzsze na druku L4 przedkladam i prosze o usprawiedliwienie.
                • pollak Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:28
                  aniela napisała:

> po 1. to nie przestepstwo (to aesowanie),

Ale blisko. Szczególnie tam gdzie aesy traktują forum jako swój własny folwark.

> po 2. mierzi mnie ta nagonka i ten tlum rozjuszany przez lansujace sie nicki
                  > (bo wole wodke w parku wypita albo zachod slonca),

Acha, bo ten tłum to przecież tylko "sfrustrowane trolle". Pominę już kwestię
                  gdzie aesy same urządzały sobie akcje trollowania na różnych forach. Albo
                  sytuację w której kwaśny_owoc czepiał się i prowokował użytkowników na FoF,
                  podczas kiedy sam sobie aesił w najlepsze, czy chociażby wątki w stylu
                  "czy nasi miluśńscy..." założone przez koszerne towarzystwo (koszerne - znaczy
                  strawne i czyste rytualnie dla aesów i adminów tylko dlatego, że ..... to
                  ich kolesie z jakichśtam forów ukrytych). A nasza ostatnia aesica z F. Studia?
                  A fakt, że na ich starym forum powypisywali takie rzeczy, że nawet nie
                  udostępniają tego nowym?

> po 3. odmawiam dalszego udzialu w wyswiechtanych dyskusjach o zasadnosci
                  > instytucji

Tak. Powiedziałam, napisałam, a teraz zatykam oczy, uszy i uciekam.
                  • aniela Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:39
                    gdyby nie moje wypielegnowane paznokcie prymusika, wygrzebalabym z wyszukiwarki
                    linki do odpowiedzi, bo wszystko juz zostalo powiedziane. jesli wiec wysilek
                    Twoj powodowany jest wiara, ze mnie przekonasz, doradzam Ci raczej przenoszenie
                    gor. pojdzie Ci jak z platka.

ps. no, chyba ze uzyjesz ognia i miecza, wowczas wzywam Miltonie.:)
                    • messja Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:44
                      aniela napisała:

> gdyby nie moje wypielegnowane paznokcie prymusika, wygrzebalabym z
                      wyszukiwarki
                      >
                      > linki do odpowiedzi, bo wszystko juz zostalo powiedziane. jesli wiec wysilek
                      > Twoj powodowany jest wiara, ze mnie przekonasz, doradzam Ci raczej
                      przenoszenie
                      >
                      > gor. pojdzie Ci jak z platka.
                      >
                      > ps. no, chyba ze uzyjesz ognia i miecza, wowczas wzywam Miltonie.:)

aha. aniela przegrala, bo rzucila miecz pod pozorem, ze za duzy i niewygodny.

jeden zero dla pollaka.

beznamietna reporterka
                      messja
                      • aniela Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:45
                        alez on naprawde byl duzy i niewygodny! :)
                        • messja Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:52
                          aniela napisała:

> alez on naprawde byl duzy i niewygodny! :)

etam. to tylko ty jestes malo wyrobiona:)
                      • fdj ________________________________________ 10.08.04, 12:02
                        messja napisała:

> aha. aniela przegrala, bo rzucila miecz pod pozorem, ze za duzy i niewygodny.
                        > jeden zero dla pollaka.
                        >
                        > beznamietna reporterka
                        > messja

To też już było. Znaczy taki "bezstronny i beznamiętny" reporter. Znany
                        koreański korespondent ;-)))

P.S.
                        Pollak, otwierasz wino ze swoją dziewczyną i chciałbyś, żeby ten czas nie
                        przeminął?
                        • messja Re: ________________________________________ 10.08.04, 17:45
                          fdj napisał:

.
                          > >
                          > > beznamietna reporterka
                          > > messja
                          >
                          > To też już było. Znaczy taki "bezstronny i beznamiętny" reporter. Znany
                          > koreański korespondent ;-)))

nie wiem o czym mowisz, ale to rostrzyga na twoja korzysc - zakladam, ze madrze
                          jednak mowisz:)

>
                          > P.S.
                          > Pollak, otwierasz wino ze swoją dziewczyną i chciałbyś, żeby ten czas nie
                          > przeminął?
                          >

a ta dziewczyna pollaka to kto? ty, aniela, czy ja? (zwroc uwage, ze tym razem
                          siebie wymienilam na koncu, zebys mi przywoitosc i skromnosc ma przywrocil:))

nie zebym byla wscibska, ale gdybym to nie byla ja, to chetnia i tak sie
                          dosiade, bo wino lubie:)
                    • pollak Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:47
                      Nie. Miltonia nie. Tzn. nie mam nic na przeciwko, wręcz przeciwnie, ale mam
                      wrażenie że Ona dostaje dreszczy jak widzi nick pollak ;) Więc po co ją
                      drażnić? :)

PS. Oczywiście nie masz racji co do całego aesostwa.
                      • aniela Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:50
                        jestem pewna ze znow sie mylisz. tylko do tego nie przywyknij ;)

ps. aha, z tym ze to Ty nie masz racji gdyz ja uwazam inaczej
                        • messja Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:58
                          e tam. zapowiadala sie ciekawa dyskusja, a tu aniela znowu wszystko rozmyla w
                          nic nieznaczacych mydlinach do oczu.

ide spac.
                  • messja Re: to samo od nowa 10.08.04, 08:00
                    pollak napisał:

> aniela napisała:
                    >
                    > > po 1. to nie przestepstwo (to aesowanie),
                    >
                    > Ale blisko. Szczególnie tam gdzie aesy traktują forum jako swój własny
                    folwark.
                    >
                    > > po 2. mierzi mnie ta nagonka i ten tlum rozjuszany przez lansujace sie ni
                    > cki
                    > > (bo wole wodke w parku wypita albo zachod slonca),
                    >
                    > Acha, bo ten tłum to przecież tylko "sfrustrowane trolle". Pominę już kwestię
                    > gdzie aesy same urządzały sobie akcje trollowania na różnych forach. Albo
                    > sytuację w której kwaśny_owoc czepiał się i prowokował użytkowników na FoF,
                    > podczas kiedy sam sobie aesił w najlepsze, czy chociażby wątki w stylu
                    > "czy nasi miluśńscy..." założone przez koszerne towarzystwo (koszerne - znaczy
                    > strawne i czyste rytualnie dla aesów i adminów tylko dlatego, że ..... to
                    > ich kolesie z jakichśtam forów ukrytych). A nasza ostatnia aesica z F. Studia?
                    > A fakt, że na ich starym forum powypisywali takie rzeczy, że nawet nie
                    > udostępniają tego nowym?
                    >

wsrod grzechow grzesznikow-aesow pominnieto z jakiegos powodu zaszmacenie i
                    chamstwo najwiekszego z nich szkodnika.

ps.
                    poniewaz ta sprawa zrobila sie nieco drazliwa dla anieli ostatnio, rozumiem, ze
                    pollak o niej nie wspomnial by aniela znowu nie byla zazdrosna
          • messja Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:10
            pollak napisał:

> Złota jestes kobieta, ale masz jedną wadę. Trzymasz stronę aesów.
            > Miej godność kobieto, nie uchodzi!

a nie mowilam, ze aniela wstydu nie ma? mowilam.
            • aniela Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:16
              przypudruj wypieki :)
              • messja Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:18
                aniela napisała:

> przypudruj wypieki :)

a nene. nie mam wypiekow. ja wam kibicuje beznamietnie:)
                • aniela Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:26
                  zjadajac bob w sosie i patrzysz na dramat w kosmosie?
                  • messja Re: to samo od nowa 09.08.04, 23:46
                    aniela napisała:

> zjadajac bob w sosie i patrzysz na dramat w kosmosie?

a nie. nie jadam kolacji. i jaki tam dramat. zwykla komedyjka:)
                    • sceptyk Re: to samo od nowa 10.08.04, 00:59
                      messja napisała:

> a nie. nie jadam kolacji. (...)

Zapytuje zatem korzystajac z okazji, czy wyrzeczenie to figurką szczuplą
                      nadzwyczaj jest wynagradzane?

PS. To jak to w koncu bylo? Wydalas sie? I niezgodnosc charakterow nastapila?
                      • messja Re: to samo od nowa 10.08.04, 17:41
                        sceptyk napisała:

> messja napisała:
                        >
                        > > a nie. nie jadam kolacji. (...)
                        >
                        > Zapytuje zatem korzystajac z okazji, czy wyrzeczenie to figurką szczuplą
                        > nadzwyczaj jest wynagradzane?

niestety nie moge ci szczerze odpowiedziec, bo fdj znowu mi zarzuci, ze jestem
                        nieprzywoita i nieskromna, a aniela z zazdrosci znowu dostanie wypiekow.
                        moge tylko skromnie wbic wzrok w podloge i milczec na ten temat. co tez czynie.
                        >
                        > PS. To jak to w koncu bylo? Wydalas sie? I niezgodnosc charakterow nastapila?

to obrzydliwe plotki jakoby tebe byl moim mezem. co prawda jestesmy kochankami,
                        ale od afery z maslem szkodnika tylko platonicznymi.
                        • diab.lica Re: to samo od nowa 10.08.04, 17:42
                          > to obrzydliwe plotki jakoby tebe byl moim mezem. co prawda jestesmy
                          kochankami,
                          >
                          > ale od afery z maslem szkodnika tylko platonicznymi.

jednak jestes nieprzyzwoita :)
                          o co chodzi z tym maslem?
                          • messja Re: to samo od nowa 10.08.04, 17:55
                            diab.lica napisała:

> > to obrzydliwe plotki jakoby tebe byl moim mezem. co prawda jestesmy
                            > kochankami,
                            > >
                            > > ale od afery z maslem szkodnika tylko platonicznymi.
                            >
                            > jednak jestes nieprzyzwoita :)

skad taki pomysl? slowo platoniczne absolutnie jest przyzwoite.

> o co chodzi z tym maslem?
                            >

bardzo dawno temu ( a tuz po tym jak szkodnik bez zadnego powodu zaczepil mnie
                            i wyzwal jak najgorszy szmaciarz, a zaraz potem przyszedl tebe by... mnie
                            uspakajac:)) szkodnik zalozyl watek gdzie slodzil i kadzil tebikowi. wyczuwajac
                            niezwykla zazylosc doradzilam szkodnikowi by uzyl "masla" bo "caly nie
                            wejdzie"... i mnie wycieli. na innym watku, w tym samym czasie, ktos inny
                            komus innemu (tez na fof) radzil by uzyl wazeliny ( w tym samym kontekscie)
                            i.. go nie wycieli. wtedy to doszlam do niepodwazalnego wniosku, ze trafilam
                            tebe i szkodnika w czuly punkt:)
                            • diab.lica Re: to samo od nowa 10.08.04, 18:00
                              >> bardzo dawno temu ( a tuz po tym jak szkodnik bez zadnego powodu zaczepil
                              mnie
                              > i wyzwal jak najgorszy szmaciarz, a zaraz potem przyszedl tebe by... mnie
                              > uspakajac:)) szkodnik zalozyl watek gdzie slodzil i kadzil tebikowi.
                              wyczuwajac
                              >
                              > niezwykla zazylosc doradzilam szkodnikowi by uzyl "masla" bo "caly nie
                              > wejdzie"... i mnie wycieli. na innym watku, w tym samym czasie, ktos inny
                              > komus innemu (tez na fof) radzil by uzyl wazeliny ( w tym samym kontekscie)
                              > i.. go nie wycieli. wtedy to doszlam do niepodwazalnego wniosku, ze trafilam
                              > tebe i szkodnika w czuly punkt:)

rotfl
    • Gość: Jureek Re: to samo od nowa IP: 212.20.131.* 10.08.04, 10:50
      Rozumiem Anielo, że chciałabyś, żebym uznał za normalne, że jakieś Übermensche
      mają prawo decydować o tym, co wolno mi przeczytać, a co nie, żebym pogodził się
      z tą sytuacją i przestał o tym pisać. Przykro mi bardzo, ale nie mogę Ci tego
      obiecać. Rozumiem, że takie tematy nudzą Cię, ale zrozum i Ty, że piszę tutaj
      nie tylko po to, aby Cię zabawiać.
      Jura

P.S. Po tym brutalnie szczerym wyznaniu pewnie nici ze scrabbla? A może jednak?
      • aniela Re: to samo od nowa 10.08.04, 12:53
        Gość portalu: Jureek napisał(a):
        ale zrozum i Ty, że piszę tutaj
        > nie tylko po to, aby Cię zabawiać.
        > Jura

coz, jestem rozczarowana...

> P.S. Po tym brutalnie szczerym wyznaniu pewnie nici ze scrabbla? A może
        jednak?

rzeczywiscie. nabralam watpliwosci, czy aby na pewno dasz mi wygrac ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka